Flinande våldtäktsmän våldtog kvinna och dumpade henne på stan

MÅNGKULTUREN. Tre rasfrämlingar utsatte en gråtande ung kvinna för en timmes lång våldtäkt på en parkeringsplats i Canterbury.

Rasfrämlingarna Salih Altun och Sali Amet släpade med sig en berusad ung kvinna från nattklubben The Cuban i Canterbury. De tog med henne till hennes bil som stod parkerad i Holman’s Meadows parkering och våldtog henne.

Senare sprang de tillbaka till nattklubben för att hämta en annan arab, Omer Engin, för att han skulle få vara med att våldta kvinnan. De turades om att våldta henne i en timme. När de var färdiga med offret dumpade man henne utanför Carluccios restaurang, också i Canterbury.

Bild två: Sali Amet, Omer Engin och Salih Altun. Foton: Polisen i Kent

— En sårbar kvinna föll offer för dessa tre män och de utnyttjade henne på värsta tänkbara sätt. De ledde henne från hennes vän under de tidiga morgontimmarna för att uppfylla sina egna depraverade sexbegär. Tack vare samarbete mellan nattklubbsägaren och lokala företag fick vi tag i bra övervakningsbilder, sade kriminalinspektör Matt Banks vid polisen i Kent och fortsatte:

— Jag vill också tacka offret som har lidit mycket i sviterna efter denna hemska pärs för hennes stora mod. Det inträffade har haft allvarliga konsekvenser för henne och hennes familj. Den hjälp hon gav oss hjälpte till att lagföra dessa brottslingar, och jag är glad över att de kommer att få långa straff som ett resultat av vad de gjorde.

Salih Altun boendes i Faversham i Kent, döms nu för två våldtäkter på kvinnan till nio år och nio månaders fängelse. Sali Amet, också boende i Faversham och Omer Engin, bosatt i Sturry nära Canterbury får nio års fängelse vardera.

Källa:
Sick sex attackers grin on CCTV after gang raping sobbing teenage girl in car park before dumping her in city centre

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LingonetRokvikenKarl ADen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Börjar tro att våldtäktsmän har on-off knapp på sitt medlidande och empati.

Karl-Путин A
Medlem

Ett djur har större empati än det här importavskrädet.

Rokviken
Medlem

Efter nio år eller kortare tid kommer de ut och fortsätter där de slutade. Offret får lida i många år och kanske resten av livet. Straffen är inte hårda nog. I detta fall skulle jag förorda det hårdaste – att möta döden.

Karl-Путин A
Medlem

Ett RFID-chip innanför pannbenet så att primaterna inte kan plocka ur det och sen livstids deportation.

Men det enda hållbara är naturligtvis att inte släppa in dem i våra civiliserade samhällen öht eftersom det här våldtäktsbeteendet är genetiskt betingat, liksom övrigt osunt leverne:

http://www.friatider.se/etnicitet-styr-tjockisens-sj-lvbild

Lingonet
Medlem

Finns bättre ting än rfid-chip att placera innanför pannbenet, efter avtjänat ”straff”!