”Flickor, akta er för utlänningar”

En av Danmarks ledande experter på övergrepp mot kvinnor, Karin Helweg-Larsen, varnar nu unga danska kvinnor för utländska män i tidningen BT. Tidningen har nyligen gått ut med uppgifter om att utlänningar står för majoriteten av våldtäkter i Danmark.

Karin Helweg-Larsen, som är forskare i rättsmedicin vid Statens Institut for Folkesundhed, säger att unga kvinnor (piger) måste anpassa sitt beteende beroende på vilka de umgås med.

”Naturligtvis är en flicka inte medbrottsling till en våldtäkt. Men å andra sidan ska man som flicka vara medveten om de signaler man sänder ut – och folk från andra kulturer kan tolka signalerna annorlunda än danska män. En flicka kan utan problem låna soffan hos en dansk vän och sova tryggt, medan en från ett annat land tar detta som en invit till sex. Här ska danska flickor lära sig att säga klart och tydligt nej”, säger Karin Helweg-Larsen till BT.

Under gårdagen skrev Nordfront om kvinnor i Bryssel som flera gånger om dagen sextrakasseras av främlingar på öppen gata. Det är tydligen mycket som västerländska kvinnor ska tåla för att det mångkulturella samhällsexperimentet ska få fortsätta. Att Karin Helweg-Larsen, som även är politiker, i slutändan prioritetar mångkultur framför nordisk kvinnofrid är inte konstigt med tanke på hennes partitillhörighet. Hon är nämligen veteran i Enhedslisten, Danmarks motsvarighet till Vänsterpartiet.

Relaterat:

Forsker: Piger, pas på udlaendinge

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • 11-02 says:

  är det logiskt att danska
  kvinnor ska anpassa sig efter
  berikarna??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Helena Glad-Toren says:

  Hur i helvete har man mage gå ut med hur vi kvinnor ska anpassa oss efter dessa apor till män ? Vi ska fan i mej inte ens behöva tänka tanken. UT med dem!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Hottis says:

  Letar man upp brottsstatistik i länder som till skillnad mot Nordkorea och Sverige har en mer öppen statsförvaltning, t.ex Norge, kan man snabbt konstatera att en första eller andra generationens invandrare är ca 25 gånger (2500%) mer benägen att begå en våldtäckt än en etnisk norrman.

  Vad gäller statistiken för s.k. gruppvåldtäckt saknas statistik på denna typ av våldtäckt då den i princip ”bakas ihop” med statistiken för alla typer av våldtäckt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • att varna för deras uråldriga sjuka syn på kvinnan är bra..men att uppmana de danska kvinnorna att anpassa sig för dom är för jävligt..det går snabbt utför kan man säga…var är feministrörelserna nu för tiden?? de borde ju ha en massa synpunkter…vi går baklänges…sorgligt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *