Flera kvinnor utsatta för sexuella ofredanden på Härnösands stadsfest

INRIKES. Fyra kvinnor har anmält att de utsatts för sexuella övergrepp under natten mot lördag på Härnösands stadsfest som äger rum under helgen.

Nordfront skrev tidigare idag om att den kulturmarxistiska Trästockfestivalen i Skellefteå även i år har drabbats av sexuella ofredanden.

Även på Härnösands stadsfest har kvinnor blivit utsatta för ofredanden under den gångna natten. Hittills har fyra kvinnor anmält att de blivit utsatta av främmande män inne på festivalområdet.

Först blev en artonårig kvinna utsatt för sexuellt ofredande och tog sedan kontakt med en ordningsvakt. Kort därefter blev ännu en artonårig kvinna utsatt för samma brott.Två män har kunnat gripas misstänkta för dessa två fall.

Senare under kvällen blev även två till kvinnor utsatta inne på området men i dessa fall har ingen person kunnat gripas i nuläget.

Källa:
Fyra kvinnor anmäler att de blivit utsatta för sexuella ofredanden på Härnösands stadsfest – två män gripna

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments