Flera antifascistiska sidor ligger nere

GLÄDJANDE. Flera så kallade antifascistiska nätsidor stängdes ner under fredagskvällen. I USA har sidorna ersatts med filmklipp som hyllar president Donald Trump istället.

Flera nätsidor kopplade till så kallade antifascistiska organisationer slutade att fungera under fredagskvällen till följd av vad som troligtvis är ett koordinerat dataangrepp.

Utöver norska och svenska Antifa har också den amerikanska Antifa-sidan kraschat, som i skrivande stund visar en film som hyllar den amerikanska presidenten Donald Trump.

Vi avslutar med en film från Portland i USA där man kan se polisen rensa upp i en anti-Trump-protest. Händelsen inträffade den 25 januari i år.

Källa:
Flere antifascistiske nettsteder nede for telling

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar