Fler liberala distrikt ställer sig bakom Nordfront-understödd kandidat

INRIKES. De liberala partidistrikten i Västsverige och i Skåne har nu beslutat att stöjda Nyamko Sabuni som partiledare.

Den Nordfront-stödde Nyamko Sabuni, som kandiderar till Liberalernas partiledarpost, har nu vunnit stöd från partidistriktet i Skåne samtidigt som det västsvenska distriktets stöd har bekräftats. Igår meddelades att Sabuni vann en medlemsomröstning i Västsverige, men nu har alltså distriktets beslut fattats.

Skåne och Västsverige kommer skicka 22 respektive 33 ombud till Liberalernas landsmöte, medan Stockholmsdistriktet, som fattar beslut tidigast på tisdag, skickar 40 ombud.

Nyamko Sabunis främste konkurrent Erik Ullenhag, som fått stöd av Fria Tider, har än så länge bara tagit hem nomineringen i Dalarnas och Uppsalas partidistrikt.

Källa:
Skåne och Västsverige valde Sabuni

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Aryan1488crusader says:

    Sabuni är nutidens Hitler. Hell Sabuni!

    • Nja, nu ska vi inte ta i. Det är bara roligt att vänsterpacket inte kan använda sitt standardargument ”vit man!!!”; men att likna negressen vid Adolf är en skymf :)


  • Lämna ett svar