Fler bilder från Patriot Fronts marsch i Washington D.C.

USA. Under lördagen genomförde kamporganisationen Patriot Front en demonstration i den amerikanska huvudstaden Washington D.C. Nordfront kan nu publicera organisationens egna bilder från marschen.

Det var under lördagen som den nationella kamporganisationen Patriot Front genomförde en demonstration i den amerikanska huvudstaden Washington D.C., vilket Nordfront rapporterade om tidigare.

Under marschen var de hundratalet Patriot Front-anhängarna uniformt klädda och gick i en fanborg med organisationens egna fanor, samtidigt som man skanderade ”Återta Amerika!” och ”Liv, frihet, seger!”. Vissa av deltagarna bar även sköldar för att försvara demonstrationen mot antivita poliser eller eventuella motdemonstranter.

LÄS MER: Patriot Front demonstrerade i Washington – skanderade ”Reclaim America!

Demonstrationens estetik var därmed inte helt olik den som Nordiska motståndsrörelsen har blivit känd för, framförallt under organisationens första maj-tåg.

Enligt judisk media i USA ska demonstrationen dock ha gått lugnt till och förutom ett fåtal antifascister som vågade närma sig demonstrationståget för att fotografera mötte man inget motstånd när man gick från Lincolnmonumentet till parlamentsbyggnaden Kapitolium.

Nu har Nordfront fått ta del av Patriot Fronts egna bilder från marschen och publicerar dem med organisationens tillåtelse.

Foto: Patriot Front. Klicka för förstoring.

Foto: Patriot Front. Klicka för förstoring.

Foto: Patriot Front. Klicka för förstoring.

Foto: Patriot Front. Klicka för förstoring.

Är du intresserad av att veta mer om kamporganisationen Patriot Front? Lyssna då på Nordic Frontiers intervju med amerikanen Thomas, som är medlem i organisationen:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Nybörjare
Bo
5 månader sedan

Våra gäster presterar på sin hemmaplan. Mäktigt!