Fler än 40 medlemmar av Antifa gripna i Quebec City

UTRIKES. Under lördagen grep polisen i Quebec City i Kanada fler än fyrtio medlemmar av lokala Antifa.

Lördagen den 25 november hölls en demonstration mot radikal islam i den kanadensiska staden Quebec City. Staden ligger i den franskspråkiga provinsen Quebec och har på kort tid blivit känd i Kanada för att vara hem till en växande folkrörelse mot massinvandringen. Bland annat införde provinsen nyligen ett förbud mot att bära niqab vilket retat gallfeber på våldsverkarna i Antifa.

Lördagens demonstration organiserades av två grupperingar vi namnen La Meute och Storm Alliance som båda anser att islam och oreglerad mångkultur är ett hot mot Kanada. Något som fick kanadensiska antifascister att organisera en motdemonstration vilken skulle komma att spåra ur totalt.

Under demonstrationen uppförde motdemonstranterna sig mycket våldsamt och polisen fick ta till med hårdhandskarna för att få ordning på de våldsamma antifascisterna. Sammanlagt grep polisen fler än fyrtio medlemmar av Antifa och konfiskerade olika former av tillhyggen.

Från polisen har man låtit meddela att demonstranterna från bland annat La Meute uppfört sig väldigt väl.

– Vi hade ett gott samarbete med La Meute. De uttryckte tydligt sina avsikter till oss och vilken väg de skulle gå, sade polisens talesman André Turcotte.

Turcotte gjorde det även tydligt att motdemonstranterna kom från olika vänstergrupperingar och att ”det var tydligt att de hade som avsikt att störa La Meutes demonstration”.

Källa:
Police Arrest Dozens Of Antifa Counter-Protesters In Quebec City

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Kanada är numera lika illa ute som USA och många EU-länder. Det gäller att se till att en nationalsocialism sprider sig i Kanada, som redan innan MENAfrikainvasionen var etniskt splittrat. Fast vad gör man med ett judestyrt land där tullen till och med konfiskerar böcker (!) av Dr. David Duke vid landsgränsen, om de upptäcker böckerna? Kraften måste definitivt komma inifrån. Precis som hos oss.