”Flätor, klänningar och runor” ska avslöja nationellas barn

TYSKLAND. En kulturmarxistisk stiftelse har givit ut en broschyr för att hjälpa lärare att ”avslöja” nationalisters barn. 

Den kulturmarxistiska Amadeu Antoniostiftelsen – som grundades av den före detta Stasiagenten och judinnan Anetta Kahane – har givit ut en broschyr ämnad att hjälpa lärare identifiera nationalisters barn.

I broschyren ges tipsen att leta efter flätor och klänningar bland flickor och ett ovanligt stort sport- och friluftsintresse bland pojkar. Ifall barnen tycker om att rita runor är även det ett tecken på att de kommer från en ”nazistisk” familj.

Ytterligare ett tecken på att de uppfostras av sunda föräldrar är ifall de är lydiga och händiga.

Det här är inte första gången som Amadeu Antoniostiftelsen medverkar i tyskfientlig verksamhet. Nordfront har för två år sedan skrivit om hur de varnat för att ”diskreta, blonda och trevliga” familjer i själva verket kan vara hemska oliktänkande.

Källa:
“Pigtails, dresses and runes”: booklet helps German teachers identify children from “Nazi” households

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LingonetJan HjelmDonnieSverkerPhilip Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Kommunisten Anetta Kahane får pengar från George Soros-organisationer. Hon kämpar som judinna avundsjukt och svartsjukt mot det germanska folket enligt Talmud och Kalergi-planen.

Lotta
Medlem

Haha, man blir ju mållös!

Philip
Medlem

Det är verkligen talande för vår samtid när dessa sundhetstecken räknas som något ovanligt och misstänkliggörs.

Sverker
Medlem

Att alla dessa judinnor är så vämjeligt fula, typ Helle Klein, Lena Einhorn,…..(oändlig lista), kan det vara orsaken till deras agerande? Typ, att djävlas o hämnas för att ickejudiska kvinnor är så vackra? Frågar åt en vän :-)

Donnie
Medlem

I dom galnaste av hjärnor skapas allt !

Jan Hjelm
Medlem

Vad säger den tyske ”medel-Meyer” om sådana här förföljelser och trakasserier? Judarna kommer inte att nöja sig innan de byggt de nya koncentrationslägren.

Men det är bra att få svart på vitt för att kunna visa hur vita nationalistiska nordeuropéer nu är måltavla för globalisterna.

Broschyren finns att ladda ner i den engelskspråkiga artikellänken. (pdf på tyska; kita_internet_2018.pdf)

Lingonet
Medlem

Kahane !? Amadeu Antoniostiftelsen?!
jdl ynglar av sig:
/Meir David Kahane was a Jewish religious & Israeli nationalist activist who founded the Jewish Defense League (JDL). His controversial nature is a testament to the fact that he has been referred to as both
a ”visionary hero of the Jewish people”
and as a ”criminal racist”
or ”Kahanazi”/ Källa:
https://www.jewishvirtuallibrary.org/rabbi-meir-kahane