”Fittbyxor” och ”Bara bröst”

Det kanske viktigaste budskapet patrioten och martyren David Lane efterlämnade, var det om den ariska rasens katastrofala demografiska situation. Gång på gång lyfte Lane fram det ödesmättade faktumet att vår ras enbart förfogar över knappt två procent fertila kvinnor sett till dess andel av världsbefolkningen, och att deras antal ständigt minskar. Till detta påpekade Lane även att feminismen – det kanske mest onaturliga fenomen som finns vid sidan av raslig bastardisering och degenerering – direkt har förorsakat trenden att de vita familjerna idag generellt sätt sällan skaffar fler än två, eller högst tre barn. Dessa båda faktorer var, enligt Lane, vår ras främsta akilleshäl.

Med Lanes varningsord färskt i minnet är det minst sagt tragiskt att beskåda dagens feminister på vänsterkanten, i deras småbarnsliga upptåg i deras illusoriska kamp mot ”patriarkatet”. För samtidigt som den västerländska europeiska civilisationen – vilken faktiskt möjliggjorde dessa kvinnors frigörelse och beskyddade dem från semitiska påfund som tvångsäktenskap och könsstympning – håller på att gå under på grund av skriande avsaknad utav födslar av kraftfulla avkommor för den ariska rasen, springer dessa (visserligen allt som oftast perversa men ändock högst fertila) kvinnor i övre tonåren omkring och ägnar sig åt helt lönlösa och skrattretande hobbyprojekt. Jag ska här ge två exempel på vad dessa patetiska 68-ungar kan hänge sig åt.

”Fittbyxor”

Ordet kan verka helt taget ur luften, men som en artikel i tidningen Aluma visade häromledes, är begreppet högaktuellt för en gruppering av självutnämnda ”kvinnoaktivister” i Malmö. I detta det tionde numret av de hemlösas tidning för i år vars tema är ”kunskap” (men som trots detta har en lång intervju med den högst kvasivetenskapliga queerforskaren och militanta lesbianen Tiina Rosenberg), uppvisas Johanna Gustavsson och Lina Nyberg, två stolta medlemmar i något som kallas för Malmös fria kvinnouniversitet.

Förutom att arrangera olagliga affischeringar i och kring det hippa Möllevångstorget, håller detta ”universitet” kurser i hur man syr ”fittbyxor”. För oss oinvigda, vilka alltjämt är fjättrade i den stora patriarkala konspirationen, innebär en fittbyxa, en byxa vilken ska ”underlätta för kvinnor att stå upp och kissa”. Uppsluppet berättar fröken Nyberg att fittbyxan inte enbart ska underlätta för kvinnor att stå upp och kissa, utan att det också ska underlätta för kvinnorna att urinera fritt utomhus. Således är urinering utomhus på offentlig plats i stadsmiljö, en för Kvinnouniversitetet högst avgörande ideologisk fråga…

För de av oss som ändå någonstans förutsätter att dylika arrangemang är något som endast tillåts beröra en liten galen feministiskt-marxistisk minoritet, tror tyvärr fel. Ty på hemsidan allt om Malmö annonserar Malmö stad friskt för denna minst sagt naturvidriga aktivitet.

”Bara bröst”

Feministernas galenskaper i Skåne tar dock inte slut vid att sy ”jämställda” byxor. Å nej, än finns det stora viktiga frågor för de modiga vänsterfeministerna att ta itu med. En sådan är exempelvis den uppenbara könsdiskriminering det innebär att män, men inte kvinnor!, får lov att gå topless på badhuset. För återigen har vi vanliga oinvigda och av den osynliga patriarkala konspirationen ständigt lurade, inte insett den uppenbara skriande orättvisa det är att kvinnor blir utslängda från badhus om de badar utan bh.

Återigen bistår etablissemanget ett vansinnesprojekt från desillusionerade Malmökvinnor när såväl Sydsvenskan som gratistidningarna Metro och Punkt SE i förra veckan gjorde stora rubriker av feministflickornas kamp för ”rätten” att få bada topless på de offentliga badhusen.
Resonemanget aktivisterna i Nätverket Bara bröst (jo, de heter faktiskt så…) använder sig av för att rättfärdiggöra sitt tilltag att gång på gång springa toppless på Kockumsbadet i Malmö, är enligt medlemmen och den förmodade lesbianen Astrid Hellroth att citat; ”Om killar kan visa sina bröst då ska vi också kunna det…”.

Statligt uppburna

Man skulle kunna avfärda sådana här uttryck från en hop urartade över- och medelklassjäntor, som marginell och därmed oväsentlig för det svenska folkets överlevnad. Så är nu tyvärr inte fallet. För som vi såg tidigare med ”fittbyxorna”, ett projekt vilket lyfts fram på en hemsida som Malmö kommun driver, har Nätverket Bara Bröstens anmälan till JämO om diskriminering, faktiskt tagits upp av verket och därmed sanktionerats från det allmänna. Till detta helt otänkbara faktum kommer dessutom att främlingen Luca Nesi, jurist på JämO, slår fast i Sydsvenskan (14/11) att ”Män får bada i bar överkropp och det måste kvinnor också tillåtas att göra.” och vidare ”Om det inte tillåts är det könsdiskriminering. Och då måste vi stämma badhuset och kräva skadestånd.”.

Så, även om det vid första anblicken kan verka skrattretande när vänsterfeminister hänger sig åt degenererad och perverterad verksamhet, får man inte glömma att detta är kvinnor vilka allt som oftast är vita och till detta, dessutom, i sin mest fertila ålder. De utgör en liten, men för vår utdöende ras livsviktiga och kanske avgörande komponenter. De är en del av den ariska rasens ryggrad, oavsett vilken ideologisk psykisk tortyr de genomgått.

Man får heller inte glömma att deras villfarelse är en produkt av en ytterst medveten indoktrinering, vilken understöds av statliga verk som JämO och finansieras av kommunala bidrag. Och i och med att deras villfarelse är en del av Sions stora väv av giftiga lögner, så kan vi snabbt demaskera vilken liten etnisk grupp som utnyttjar och drar vinning av den moderna tokfeminismen hos övervägande ariska folk. Det är, således, ingen slump att den store ideologen för såväl Lina Nyberg och Tiina Rosenberg, torde vara judinnan och bolsjeviken Alexandra Kollontaj. Kring Sinai sluts så återigen cirkeln…

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om