Finska teatrar manifesterar för massinvasionen

MASSINVANDRINGEN. Flertalet finska teatrar väljer nu att under parollen ”We see you” manifestera för massinvasionen av främlingar till landet.

Idag har skådespelare på 24 finska teatrar läst upp avvisningsbeslut på scen under parollen ”We see you” för att på så sätt manifestera sitt stöd för främlingsimporten till landet. Förhoppningarna är att tjänstemän och politiker ska påminnas om det ansvar som man menar att de har för människor som behöver trygghet, fred och skydd.

Det är inte bara finska skådespelare som under den senaste tiden manifesterat ett stöd för massinvandringen. I Helsingfors har det hållits en flera dagar lång demonstration mot avvisningar av asylsökande. Under gårdagen undertecknade hundratalet forskare en debattartikel i Hufvudstadsbladet där man vädjade till regeringen att ta hänsyn till de ”mänskliga rättigheterna” när man nu stramat åt invandringspolitiken.

Källa:

24 finska teatrar i manifestation mot flyktingpolitik

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om