Finska Krigsveteranförbundet kapades av kulturmarxist

FINLAND. Det finska Krigsveteranförbundets aktiviteter på sociala medier under den senaste tiden har förvånat många. Kansallinen Vastarinta har fått reda på att förbundets talesperson som utnyttjat veteranernas arv är en mångkulturaktivist som varit bosatt i Israel.

Kulturmarxisten Ariela Säkkinen till höger.

Som vi under flera års tid, i samband med självständighetsdagen, har skrivit så bestod Finlands viktigaste byggare och försvarare till största delen av radikala nationalister vars mål var ett likformigt land sett till kultur och blod. För att nå sina mål var självständighetskämparna beredda att vid behov slå till mot överheten, som man konstaterat bestod av folkförrädare.

Krigsveteranförbundet har dock beslutat sig för att smutsa ner veteranernas rykte genom att lobba för invandring, kulturmarxism och globalism. När förbundet gör anonyma uttalanden eller inlägg så kopplas ställningstagandena automatiskt samman med krigsveteranerna. På så vis kan de infiltrerande kulturmarxisterna skoningslöst lägga ord i munnen på hjältarna som stred och offrade sina liv för Finland.

Veteranföreningar har sedan länge beskyllts för att åderlåta föreningarnas tillgångar till styrelsen istället för krigshjältarna. Att man använder sig av veteranerna för politiska syften tar dock utnyttjandet till en helt ny nivå. För ett tag sedan propagerade Krigsveteranförbundet på sociala medier för ”antifascism”.

I Finland består de enda grupper som kallar sig för ”antifascister” av vänsterextremister som står för offensivt våld. Känner veteranerna, som deltar i förbundets pr-aktiviteter, till vilken sorts politik de i smyg har kopplats ihop med?
Vem är det då som ligger bakom politiseringen? På Krigsveteranförbundets hemsida framgår det att föreningens talesperson är filosofie magister Ariela Säkkinen. Hon anlitades som talesperson för föreningen för bara några veckor sedan, varefter föreningens sociala mediekanaler fort fylldes av politisk propaganda. Det finländska förlaget WSOY beskriver Säkkinen som en ”skamlös hedonist” som bland annat varit bosatt i Israel.

På sin LinkedIn-sida berättar Säkkinen i sin tur att hennes starka sidor är ”mänskliga rättigheter” och ”migrationsfrågor”. Hon har jobbat för bland annat Finska somaliers förening, kyrkans utlandshjälp, Röda Korsets ”flyktingteam” och flyktingrådgivningen Pakolaisneuvonta ry, bland vars grundare man hittar Markku Fredman, som agerade som Polisstyrelsens advokat i förbudsrättegången mot Motståndsrörelsen i Finland. Kanske är det inte så konstigt att Säkkinen nyligen i veteranernas, judarnas och muslimernas namn tog ställning för ett förbud av Motståndsrörelsen.

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.com

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GrottbjörnenJossRokvikenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Herregud, vilket förräderi! Vad gör Krigsveteranförbundet nu åt sin sionistiska och kulturmarxistiska ledning?

Rokviken
Medlem

De är kuppade av sionister och dess lakejer. En total ockupation som i Sverige.

Joss
Medlem

Sällsynt motbjudande. Ungefär som missbruket av allmänna arvsfonden.

Grottbjörnen
Medlem

jag trodde finnar var tuffare än så, lär dom veta hut för fan!