Finland: Polisen efterlyser fyra afrikaner efter dödsmisshandel

FINLAND. Efter en dödsmisshandel i centrala Helsingfors i början av juli har finsk polis gått ut med bilder på fyra efterlysta misstänkta gärningsmän.

Den 7 juli kunde bland annat finska Hufvudstadsbladet rapportera om en misshandel utanför Brunnshuset och på Stora allén i Brunnsparken i Helsingfors. Enligt den liberala tidningen handlade det hela om ”ungdomar” som ”uppträdde störande”.

En 19-årig man misshandlades dock så svårt att han kom att avlida av sina skador. Enligt alternativmediasajten Ålands Nyheter hade en grupp invandrare gett sig på en ensam person, men också använt våld för att värja sig mot utomstående som försökte avbryta dödsmisshandeln.

Ingen har ännu gripits för dödsmisshandeln och nu har finsk polis gått ut med bilder på de misstänkta gärningsmännen, som samtliga är av afrikanskt ursprung.

De efterlysta afrikanerna fastnade på övervakningsbilder. Foto: Polisen/Finland. Klicka för förstoring.

Polisens förhoppning är att man nu ska få tips som leder till att de misstänkta afrikanerna kan lokaliseras och gripas.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments