David Rockefeller har lämnat jordelivet

STORFINANSEN. Finanspatriarken David Rockefeller dog i sömnen i sitt hem i New York på måndagsmorgonen lokal tid. Han blev 101 år gammal.

David Rockefeller blev 101 år gammal.

Tidigt på måndagsmorgonen dog finansmannen David Rockefeller i sömnen i sitt i hem i Pocantico Hills i New York.

Han var Rockefellerfamiljens patriark och var innehavare av en personlig förmögenhet som uppskattats till motsvarande drygt 26 miljarder kronor.

Rockefeller är en av USA:s mäktigaste industri- och finansfamiljer och kom ursprungligen från Tyskland. Även om många har hävdat att familjen är av judisk börd så har detta aldrig kunnat slutgiltigt bevisas. Delar av Rockefellersläkten har däremot genom åren gift in sig i diverse judiska familjer.

John D. Rockefeller Sr och John D. Rockefeller Jr, David Rockefellers farfar respektive far.

Ursprunget till familjens rikedom härstammar från bröderna John D. Rockefeller Sr. och William Rockefeller, som under slutet av 1800-talet gjorde sig enorma summor pengar i och med att de grundade oljebolaget Standard Oil Company. John D. Rockefeller Sr. var David Rockefellers farfar och blev världens rikaste man och USA:s förste miljardär tack vare sina investeringar i oljebranschen.

David Rockefeller var medlem i flertalet mäktiga sällskap och organisationer varifrån västvärldens politiska, ekonomiska och mediala elit nyttjade sitt inflytande för att påverka västvärldens politiska inriktning. Som exempel kan tas Trilateral CommissionBilderberggruppen samt Council on Foreign Relations, i vilken han också var hedersordförande.

Vidare var Rockefeller känd som ”filantrop” och sponsrade flertalet antivita och judisk makt-organisationer såsom Anti-Defamation League, National Immigration Forum och Southern Poverty Law Center.

I sin självbiografi Memoirs från 2002 skrev Rockefeller:

For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure–one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.

David Rockefeller blev 101 år gammal.

Källor:
Billionaire banker David Rockefeller dies aged 101
David Rockefeller, Banker, Philanthropist, Heir, Dies at 101
Rockefeller family (Metapedia)
Anyone care to debunk these two Rockefeller quotes?
David Rockefeller Honorary Chairman, Council on Foreign Relations

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

66 Kommentarer till "David Rockefeller har lämnat jordelivet"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
VK
Gäst
Nybörjare
VK

Synd att det skulle ta så lång tid men döden tar likväl alla tillsist. Man får hoppas att det finns någon form av ”helvete” – så att dessa drägg kan få det straff dom aldrig hann få här på jorden.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Helvetet för judar måste vara att judeparasiter återföds på en planet med bara judar, parasiter som parasiterar på varandra. Helvetet för ickejudar lever vi i nu – (((tvångskulturen))).

Mikael
Gäst
Nybörjare
Mikael

”Good riddance”

grodan
Gäst
Nybörjare
grodan

Synd att judesvinen blir så gamla , de hinner göra så mycket ont i detta jordelivet !!

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Att ofantligt rika finansmän lever väldigt länge är inte ett dugg konstigt. De har råd med den bästa sjukvården och kan betala för de bästa organen på den illegala organmarknaden.

Det finns naturligtvis undantag, finansmän som inte vill hålla på och förlänga livet med sådana metoder och sådana som drabbas av elakartad cancer. Steve Jobs var typen av människa som hade råd men vars cancer var så svårartad att det inte gick att göra något, dessutom tror jag nog att han var den sortens människa som antagligen hade vissa etiska principer som förbjöd honom att köpa organ och annat.

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Nu var han dock inte jude.

Jason
Gäst
Nybörjare
Jason

Rockefellers må vara onda … men de är inte judar.

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Har ingen champagne men ska allt fira med en extra god måltid ikväll! Hoppas det aset lider vart han än är!

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Döden kom till slut för att hämta honom. Tycker dock det tog lite väl lång tid…

Swagmaster88
Gäst
Nybörjare
Swagmaster88

Han fick 7 hjärttransplantationer från friska unga män innan han dog.
Brinn i helvetet!

Andersson
Gäst
Nybörjare

Före begravningen ska väl då det sista transplanterade hjärtat avlägsnas och ersättas med originalhjärtat + förhuden som han har haft liggande i en burk nånstans.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Askan av den rabbin som sög av den för 101 år sedan borde också få följa med i graven.

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Med tanke på att han inte är jude så låter det mindre sannolikt.

Teoderik
Gäst
Nybörjare
Teoderik
Då kan vi bara hoppas på att Rothschild, Kissinger och de övriga massmördarna snart möter samma öde! Att de gamla rävarna dör är viktigt eftersom dessa svin har det största inflytandet över familjerna. De dyrkas som gudar inom sina led. De unga blir alltid försvagade på grund av konkurrens och nya idéer mellan sig. Och nu när människor vaknar upp ur okunnigheten om bankvärldens kriminella element och metoder, så försvagas dessa krafter betydligt. ”Den enes död är den andres bröd”. Kanske motståndskrafterna nu vinner mark i deras ruttnande NWO-projekt, så flera av dom kan ställas mot väggen och arkebuseras i… Läs mer »
DKW
Gäst
Nybörjare
DKW

Ajöss med den !

DKW
Gäst
Nybörjare
DKW

Förresten det var en satan så ful jävel :)

Axel
Gäst
Nybörjare
Axel

Fantastisk nyhet. Firat med en skidtur i vår vackra nordiska natur.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Det ät helt nytt för mig att Rockefeller är/var etniska tyskar. Rothschild började också i Tyskland. Jag hade läst att Rockefeller-Klanen är Rothschilds kvinnliga gren eftersom de hade också döttrar. Men det jag har läst nu är mer trovärdigt. Trots allt är Rockefeller-Klanen på Rothschilds/Bilderbergs sida.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Just sayin’
http://blueshift.nu/david-rockefellers-okanda-dotter-janet-yellen/
Finns bilder där hon är otroligt lik honom i yngre dar. Tänkte på det när hon blev ordförande i Federal Reserve.

RSJ, Småland
Gäst
Nybörjare
RSJ, Småland

Det lyser av ondska i hans ansikte. Såna skitmänniskor som Rockefeller förtjänar att bespottas även efter sin död. En av världens värsta misantroper som vandrat på vår jord. Må fanskapet brinna i helvetet.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Får man tro större delen av svenska nationalister så får man inte säga ett enda ord om någon som är död, i alla fall om man tolkar kommentarsfälten på Nordfront.

Så med viss ironi i rösten säger jag: Vila i frid Herr Rockefeller!

Lord of the underworld
Gäst
Nybörjare
Lord of the underworld

Allting i nyhetsflödet är inte dåliga nyheter och det känns faktiskt lite uppmuntrande. Nu är det bara en tidsfråga innan Kissinger, Soros mm gör honom sällskap i helvetet.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Inget jag sörjer.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Nu var jag för snabb. Vi har väntat för länge.

Jochen Piper
Gäst
Nybörjare
Jochen Piper

detta ska jag fira med en cigarr och en stor whiskey!

om man tror på himmel och helvete så finns det en person som står och skyfflar kol just nu

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Dessa filantroper har en tendens att inta en antivit hållning, Soros är ju också en filantrop av någon anledning.

Lord of the underworld
Gäst
Nybörjare
Lord of the underworld

Filantropin är ett illusionsnummer. De snor hela brödlimpan och kastar tillbaka några smulor, då anser de sig vara ”filantroper”. Sen är det även en skatteteknisk grej eftersom deras förmögenheter ligger i skattefria stiftelser och ”välgörenhet” är avdragsgillt.

Sklavenzeit
Gäst
Nybörjare
Sklavenzeit

Hurra! hurra! nu skall det firas!

De va guds vilja
Gäst
Nybörjare
De va guds vilja

Rest in piss

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Jag tycker vi borde reda ut dom judiska kopplingarna till familjen Rockefeller. Om hans brorson Zuckerberg är full jude borde det finnas en hel del droppar judeblod hos David också.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Han har det där judiska plastiga utseendet som en del äldre judar har, och familjen tas upp i den skrytbok som judarna släppte om amerikanska judar som har ”bidragit” till världsutvecklingen. Under medeltiden i Tyskland ville man att judar skulle tillägga något icke levande objekt i namnet, som stein eller berg, och Rockefeller ska tidigare ha hetat Roggenfelder.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

Dom är väl fem stycken som brottas om av att vara ”rueler of the world”

Här möter Trump en del av det ”the biggest of the big”

..https://www.whitehouse.gov/featured-videos/video/2017/02/27/president-trump-leads-listening-session-health-insurance-company

Hexenhammer
Gäst
Nybörjare
Hexenhammer

…All the seed of Cain! Liars, thieves, murderers-Hypocrites in vain! You re gonna feel the flame! Vipers, snakes, pigs-It s back to hell again! …

Morran och Tobias is tha´ shit
Gäst
Nybörjare
Morran och Tobias is tha´ shit
”Ursprunget till familjens rikedom härstammar från bröderna John D. Rockefeller Sr. och William Rockefeller, som under slutet av 1800-talet gjorde sig enorma summor pengar i och med att de grundade oljebolaget Standard Oil Company. John D. Rockefeller Sr. var David Rockefellers farfar och blev världens rikaste man och USA:s förste miljardär tack vare sina investeringar i oljebranschen.” Det är delvis dessa herrar som gjorde så att vi idag är fast i bensin-”slaveriet”, istället för billiga och rena el-bilar. Fråga er vad som hände med de el-bilar som innovativa uppfinnare uppfann redan på 1800-talet (bilar som gick i över 100 km/h,… Läs mer »
Morran och Tobias is tha´ shit
Gäst
Nybörjare
Morran och Tobias is tha´ shit

Glömde länken:

Eliten har undanhållit i 50-100 år teknologin för fri och ren energi

http://tinyurl.com/gmwjo5y

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Dom har i mer än hundra år gjort sig skyldiga till att undantrycka alternativ medicin till förmån för Big Pharma. Många sjukdomar skulle kunna ha botats inklusive cancer om det inte varit för familjen (((Rockefeller))). Må dom alla brinna i helvetet!

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Elbilarna gick säkert i 100 km/ timme, men gick de 500 km på en laddning?
Koppla inte ihop svinet Rockefeller med bensins egenskaper och varför flyger elplan så uselt?

Harald Bafast
Gäst
Nybörjare
Harald Bafast

Finemang. Bara resten av asen kvar då

Joocey Centurion
Gäst
Nybörjare
Joocey Centurion

Hurra! Detta ska firas. Äntligen har det äckliga aset lämnat jorden. Må han brinna lika hårt i helvetet som hans rikedom var stor.

Biały
Gäst
Nybörjare

It’s pretty fucking hot where he is.

Antinaiv
Gäst
Nybörjare
Antinaiv

Jag hoppas att han hamnar i ett inferno för de osaliga.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare
Globalistiska girigbukar blir snabbt bortglömda. Jag kommer inte ens ihåg förnamnet i detta ögonblick. Annat är det med ex. ateisten Karl Marx som jag anser bör citeras idag, då båda anklagas för att vara judar men sannolikt alls inte var det: ”Vad är judendomens världsliga grundlag? Det praktiska behovet, egennyttan. Vilken är judens världsliga kult? Schackrandet. Vilken är hans världslige Gud? Pengarna. Nåväl! Frigörelsen från schackrandet och pengarna, alltså från den praktiska, verkliga judendomen vore hela vår tids frigörelse.” /Karl Marx Om Judefrågan (1843) Vad är Bilderberggruppens världsliga grundlag och kult? Det är naturligtvis dessa maktmänniskors praktiska behov, egennyttan och… Läs mer »
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Nu försade du dig igen så alla kan se att du är det Ovetenskapliga kommunistpartiet, juden Karl Marx är en hörnpelare i Ovetenskapliga kommunistpartiets ideologi.

Judar är en ras vilket beläggs genom att apartheidstaten Israel har raslagar och kan belägga det judiska arvet genom DNA-test. Även påstått ateistiska judar är omskurna, det måste du sett när du dyrkar dem.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Det ovetenskapliga partiet, där slog du hammaren på spiken.
Men att propagera för Marx måste väl jämföras med att plantera potatis mitt i vintern, ganska utsiktslöst.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Så Marx försökte med andra ord göra ”andliga judar” av alla skurkaktiga kapitalister? Ungefär som när alla slavägare i USA ska ha varit vita, fast judarna var överrepresenterade?

På så vis försöker man avleda uppmärksamheten från den reala judiska makten.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Karl Marx var inte mot Rothschild. Resultatet av den bolsjevik revolutionen i Ryssland var att ryssar och judar dödade ryssar. Judar fick makt i Ryssland. Samma taktik försökte Judar (Marxister) i Tyskland, men då kom nationalister med den nationella arbetarpartiet NSDAP och mobiliserade folket mot dem parasitära Marxisterna.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson
Vilken globalistjänta borde sniffa upp den askan i näsan.? Alla dom kan inte dö en dag för tidigt, men systemet är redan igång sen länge och CHINA är nu helt klart med på den ”gemensamma världsordningen” emot Europa med tanke på att då känner dom att dom är den högsta IQ rasen i världen. Araber,Negrer,Asiater är för mig inkräktare på svensk mark idag sen 2003 och ni alla har inga rötter någonstans utan är bara flyende kriminella. De svenskar som valsar runt med asiater idag är troll på internet och i sin äckliga fysiska närvaro också. (dom är högst närvarande… Läs mer »
hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Så länge systemet är detsamma så kommer någon ta vid där han slutade.

Farmor
Gäst
Nybörjare
Farmor

Men hur i allsin dar kan denna gamling ha fått så många hjärtbyten när unga människor dör i väntan på rätt hjärta. Detta vore väl något för media att titta närmare på.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Har väl köpt på svarta marknaden, organ kan ju lätt hämtas från folk i diverse fattiga länder.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Vem minns inte Alex Jones intervju med filmregissör Aaron Russo där han berättade om Rockefellers djävulska plan för mänskligheten.

Nisse
Gäst
Nybörjare
Nisse

Funderar på att fira på krogen i helgen.

Veronica Pol
Gäst
Nybörjare
Veronica Pol

Jag hänger på, bjuder laget runt. Vi ska fira judesvinens undergång och globalisternas. Inte ett öga torrt, inte ett glas torrt.

88

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Vad tjänar såna här pengar på? De utnyttjar de storskaliga verksamheter som SKADAR. Storproduktion som utarmar, skövlar, utfiskar, och förgiftar Naturen, skräpmat och läsk som gör folk sjuka, storskalig hänsynslös köttproduktion som orsakar djur ofantligt lidande. De hugger efter allting som är stort och går snabbt, och de gör det utan några som helst moraliska funderingar.

Veronica Pol
Gäst
Nybörjare
Veronica Pol

Dö, dö, dö, äh glöm det, bra att han är död.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Vem/vilka ärver hela härligheten? Dessa lär väl fortsätta i samma spår, kan tänkas.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

David Rockefeller – Kurt Barlow. Lika som bär.
comment image

Mathias
Gäst
Nybörjare
Mathias

Rest in eternal agony and pain.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Tack för info om Pocantico Hills alltså där Rockefeller bodde. Jag har installerat Google Earth (tar bara 15-20 sekunder) och skrivit in Pocantico Hills och då ser man vad jag förstår Rockefellers hus. Man kan också dra ”gubben” från instrumenten till höger ut på gatorna så kan man ”köra förbi” som i en turistfilm.
Google Earth är helt fantastiskt – de flesta svenskar kan se sina egna hus där också. SÅ – tack för tipset om Pocantico Hills.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Google Earth är riktigt roligt att greja med.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

hahah, Brother Nathanael jublar över denna dödsbädd *

..https://www.youtube.com/watch?v=EhOtKbAIDVI

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Antagligen är det ingen större risk att Rockefeller kommer att kokas i avföring i helvetet som straff för den världsordning han medverkat till ?

Jag tänker då naturligtvis på följande sedelärande text:

Gittin 56b: ”Jesus sändes till helvetet, där han straffas i kokande avföring för att han hånade våra rabbis.”

Nu hoppas vi bara på att George Soros följer det goda exemplet.

Ovhev
Gäst
Nybörjare
Ovhev

Jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Björn Erlandsson
Gäst
Nybörjare
Björn Erlandsson

Tog han alla skulder med sig?

Mike
Gäst
Nybörjare
Mike

For just over $200 K you can have your body frozen when you die.

He Be Back!

svensk kvinna och antiPK, antifeminist
Gäst
Nybörjare
svensk kvinna och antiPK, antifeminist

Bra. Burn in hell motherfucker..

wpDiscuz