Filmklipp från lördagens demonstration i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront presenterar här ett antal intressanta filmklipp från Motståndsrörelsens demonstration i lördags som vår norska systersida Frihetskamp har samlat ihop.

12-november

Nedanför följer filmklipp från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Stockholm den 12 november. Vissa är läsarfilmer medan andra är från alternativ media likväl som (((systemmedia))).

Först ut är en film från Youtube-användaren Nordic Defence League som har använt sig av Simon Lindbergs tal och klippt in olika filmklipp från demonstrationen som publicerats av diverse medier. Talet är också textat på engelska.

Film nummer två är upplagd på Youtube av Ruptly TV och visar både Motståndsrörelsens demonstration och motdemonstranter som bråkar med polisen.

De fyra följande filmerna är hämtat från Fria Tiders bevakning av demonstrationen och visar både Motståndsrörelsens massiva demonstrationståg, motdemonstranter och mindre konfrontationer med polisen.

Denna 21 minuter långa video är upplagd av Youtube-användaren Blåljus Stockholm och visar ett antal scener från demonstrationen och meningsmotståndarna. Polisens trakasserier av Motståndsrörelsen visas också i filmen.

En svensk man, skeptisk till massmedia, har gjort en film där han besöker både Motståndsrörelsens demonstration likväl som motdemonstranternas. Detta för att försöka få massmedias påståenden om Motståndsrörelsen bekräftade eller dementerade.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments