Film: ”Waking Up”

MEDIA. Nordfront tipsar här om en animerad film med mycket politisk inkorrekt humor.

I den animerade filmen «Waking Up» får vi se en grupp europeiska hjältar som sig nödgade att komma till sina etniska bröders undsättning när han blir angripen av en pöbel. Skaparen bakom filmen är animatören Emily Youcis, som tidigare producerat den visuellt stora animerade filmen ”The Ascent of Alfred” samt parodifilmen ”The Wizard of Poz: Somewhere Over the Rainbow”.

”Waking Up” är för tillfället endast tillgänglig på den yttrandefrihetsvänliga nätsidan PewTube.

Klicka här för att se filmen.

Nordfront varnar lättprovocerade människor med dålig känsla för humor om mycket politiskt inkorrekt innehåll.

Källa:
FILM: «Waking Up»

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AndreasRokviken_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

3:06-3:10 gav mig ett gott skratt. Visserligen överensstämmer det inte riktigt med hur verkligheten var, men animeringen ger en sådan knäpp på näsan på etablissemangets version av händelsen. :-D

Rokviken
Medlem

Skrattade gott då och då. Känns så befriande med humor som är på våra villkor utan anpassning till rådande humorlösa shekelsystemet vi lever i.

Andreas
Medlem
Andreas

Skaparen verkar fått sparken som snacksförsäljare pga fel värdegrund – en till film ses här: https://www.nordfront.se/radio-3fourteen-intervjuar-kvinnlig-alt-right-animator.smr