FILM: Vit fransk skolpojke attackerad av rasfrämlingsgäng

MÅNGKULTUREN. Ungdomsgänget filmade själva attacken på den franske vite pojken.

Twitterkontot Based Poland har vidarebefordrat en mobiltelefonvideo där ett afrikanskt ”ungdomsgäng” misshandlar en vit fransk grundskolepojke.

Det är någon i ungdomsgänget som själv filmat videon och lagt upp den på sociala medier. Man kan i videon även se att någon annan fotograferar handlingen med en annan kamera, då en kamerablixt utlöses.

”Ungdomsgänget” skrattar medan de misshandlar den vite pojken.

Based Polands kommentar är att de retoriskt undrar om den unge fransmannen kommer att gå hem till sina föräldrar och tacka dem för att han växer upp i ett land där sådant pågår och tillåts hända.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GrottbjörnenIvanVeraRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Man får hoppas att han omedelbart börjar träna kampsport och organiserar sig för sin egen överlevnad samt uppviglar sina föräldrar och släktingar som ljugit för honom.

Vera
Medlem

I Sverige hade nog en skolkurator undrat om han provocerat invandrar gänget. Jo, så skedde redan för många år sedan en svensk skolelev i Strängnäs när han slutligen försvarade sig mot trakasserierna. Får verkligen hoppas att det franska temperamentet reagerar hårdhänt och inte har några mesiga psykologer som det i vårt land dräller av.

Ivan
Medlem

Dessvärre dräller Sverige av mesiga ”män” i alla samhällsklasser. Med stor sannolikhet delvis därför den assymetriska krigföringen som bedrivs idag mot svenskarna går så bra för ökenkrigarna… Svenskarna var ett stolt folk en gång i tiden. Förhoppningsvis återtar vi den stoltheten en dag.

Grottbjörnen
Medlem

ja, det är det jag stör mig mest på, ärligt talat känner jag större förakt för den svensk som böjer sig än en rasfrämling som försöker få honom att göra det, istället knyter de näven i fickan och går hem och tror att det ska räcka med att rösta på SD, hela vår folksjäl behöver en rejäl moralisk uppryckning, det löser man inte med SD-metoder.
Hade vår folksjäl inte varit så sjuk som den är idag så hade riktiga karlar gått man ur huse och lynchat de här småaporna.