FILM: Världsmästare i boxning uttrycker missnöje över massinvandring

SPORT. Tungviktsmästaren i boxning, Tyson Fury, spelade nyligen in ett klipp där han kritiserar den enorma massinvandring som råder idag. Fury menar att vi i första hand borde ta hand om våra egna som har det svårt.

Den enorma massinvandring och de konsekvenser som den medför har sakta men säkert börjat få även kändisar att uttala sig kritiskt till invandringen. Den senaste som gjorde det var 27-åringen Tyson Fury, som i lördags utsågs till världsmästare i tungviktsboxning då han vann över ukrainske Wladimir Klitschko. Strax efter Furys vinst började brittiska medier att rapportera om ett klipp som boxaren nyligen spelade in där han kritiserade massinvandringen. I klippet säger Fury följande:

Det är bara att inse det, vi släpper in tusentals immigranter DAGLIGEN, medan vi har vårt egna folk som bor hemlösa på gatan, som inte kan få någonting, inga pengar och ingen hjälp. Vad är det som händer? Vad är det som händer Storbrittanien? Det är inte så Stort när vi låter våra egna bröder och systrar dö på gatan när de fötts och fostrats här och sedan tar in femtiotusen immigranter som var de än kommer ifrån,gråter fattigdom, och så ska de spränga oss! Jag är stor och modig nog att säga hur det ligger till, och jag kommer att säga hur det ligger till!

Källa:
New Heavyweight Boxing Champ Speaks Up For British People

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om