Film: Varför rasblandningspropaganda riktas mot vita kvinnor

RED ICE. Lana Lokteff förklarar vad som ligger bakom medias glorifiering av rasblandning.

Varför riktar massmedia hela tiden rasblanding mot vita människor och i synnerhet vita kvinnor? Lana Lokteff från Radio 3fourteen och Red Ice TV ger svar på detta i en väldigt informativ film som nyligen publicerades på YouTube.

Red Ice TV är en alternativ TV- och radiokanal som täcker politiska och sociala frågor utifrån ett pro-europeisk perspektiv. Du kan stödja deras arbete och samtidigt få tillgång til exklusivt material genom att teckna abonnemang HÄR.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FredrikaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Googla Hooton plan.
UN kallar folkutbyte ”Replacement Migration”, finns som PDF på internet (på tyska Bestandhaltungsmigration der UN).

Jag hade en link med flera videor men kommentaren väntade på moderering och blev raderad.

Klaus
Medlem

Hooton-planen vill blanda bort det germanska folket med afrikaner, Kalergi-planen vill ersätta européer med afro-asiatiska mulatter (vartannat år delas ut Kalergi-priset).

Klaus
Medlem

(Den tyska beteckningen är vilseledande, betyder ”beståndsbevarande migration”. Botaniskt jämfört: plantera bara lupiner för att bevara blommornas bestånd.)

Fredrika
Medlem

Låter Swedish Institute for Growth Policy Studies (ITPS) svenskt? En akademiker som heter Daniel Rauhut skrev 2004 rapporten Replacement Migration to Sweden — An overview of possible sender countries.

De har jobbat så länge och medvetet för att utrota de vita i lågfödslotalsländerna i vilka de propagerar för aborter, preventivmedel och könsdysfori.

Hur ska vi bli av med dem denna gång?

Fredrika
Medlem

Precis. Lana är alldeles för ytlig i sin analys. Det handlar inte om att främlingarna ska känna sig mer hemma i vita länder som de ska dela med dem, Hooton och Kalergiplanerna ör folkmordsplaner med rasistiska motiv. Vi vet vilken ras som utövar den globala rasismen.