FILM: Våldtäktsanklagelser används som vapen mot män

FEMINISM. Den brittiske nationalisten Mark Collett talar i en film om en ny trend där falska påståenden om sexuella övergrepp nu används som ett vapen mot vita män.

Filmen handlar om hur rabiata feminister använder påståenden om sexuella övergrepp för att tysta och ödelägga livet för män de är oense med. Med hjälp av massmedia dras vita män genom förödmjukande processer där de antas vara skyldiga redan innan bevis har lagts fram.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SigridRokvikenRamón MercaderKlausKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Enligt rabiatfeministerna är vita män skyldiga till ALLT ont i världen genom sin blotta existens.

Vilka uppfann lastbilen som hundra år senare skulle användas i en dödlig terrorattack på Drottninggatan i Stockholm – VITA MÄN!

Alla ytterligare bevis är överflödiga.

Klaus
Medlem

Vita kvinnor har naturligtvis en vit far (och en vit mor) och är normalt lyckliga att inte vara svarta. Vita kvinnor och vita män (!) som kämpar mot de vita är sinnesförvirrade folkmördare.

Karl-Путин A
Medlem

Normalt är de lyckliga, ja. Det är därför som kulturmarxismen försöker göra dem förvirrade och olyckliga med feminism, genus”vetenskap”, Pride och liknande destruktiva företeelser.

Ramón Mercader
Medlem

Uppenbara falskanmälningar om att ha blivit våldtagen av någon av relativt närbesläktad ras eller av samma ras borde bestraffas med stening.

Rokviken
Medlem

Med enkla medel kan man få mottagliga känselspröt att agera irrationellt. Läs hur Edward Bernays lyckades med detta:
”He promoted Lucky Strikes by convincing women that the forest green hue of the cigarette pack was among the most fashionable of colors. The success of this effort was manifested in innumerable window displays and fashion shows.”

https://theconversation.com/the-manipulation-of-the-american-mind-edward-bernays-and-the-birth-of-public-relations-44393

Sigrid
Medlem

Inte så konstigt att våldtäktsanklagelser ifrågasätts. Det har blivit så otroligt mycker mer komplicerat än vad det behöver vara.

Våldtäkter är otroligt hemskt och tack vare dessa människor kommer även riktiga våldtäktsoffer ifrågasättas.

Rokviken
Medlem

Där har du en poäng. Att normalisera en våldtäkt och göra den till en del av det vardagliga livet.