FILM: Vad betyder det att vara pro-europeisk?

MEDIA. Lana Lokteff förklarar vad det betyder att stödja vita intressen och det europeiska folkets överlevnad.

Vad betyder det att vara pro-europeisk? Den vita nationalisten Lana Lokteff från Radio 3fourteen och Red Ice TV ger svar på detta i en mycket informativ film som nyligen publicerades på Youtube.

Se klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Många européer (majoriteten?) har ännu inte genomskådad att den odemokratiska mångkulturpolitiken (rasblandningspolitiken) bedrivs bara i vita länder, särskilt i Europa, inte i Israel, Turkiet, Iran, hela Afrika (israelisk rabbi:”afrikaner är apor”), m.fl. Vem bedriver mångkulturpolitik? Illuminati-judar och sina hjälpare Bilderberger, frimurare, liberala, kommunister, kyrkan. Varför? Illuminati-judar strävar efter världsherravälde. De är otroligt rika ”banksters” men för dumma jämfört med den vita rasen och därför måste de intelligentare utrotas. Det har judarna insett mycket tidigt i historien och skrivit ned i Talmud. Och Coudenhove-Kalergi skrev det planerade folkmordet ned i ”Kalergi-planen”. Europas nedgång är planerad. Det kan ses på gatorna att… Läs mer »