FILM: Vad är rasrealism?

RASFRÅGAN. Den amerikanska stiftelsen American Renaissance har publicerat en informativ film som förklarar hur viktigt det är att förstår sanningen om ras.

Jared Taylor från den amerikanska stiftelsen American Renaissance förklarar i en film varför det är så viktigt att förstå att rasskillnader är ett biologiskt faktum. Att förneka att det finns olikheter och samtidigt insistera på att alla är lika värda gör det omöjligt att förstå relationerna mellan raserna. Det gör dessutom vita européer mottagliga för att bli utbytta från sina egna hemländer.

Se filmen nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ansch Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
ansch
Medlem
ansch

Har inte kollat på klippet, men lägg inte för mycket vikt i vad Jared ”jew lover” Taylor säger. Det kan lika gärna vara ”black propaganda”. Han yttrar många sanningar men smyger in lögner, som folk sedan tror på p.g.a att han för det mesta yttrar sanningar.

https://www.youtube.com/watch?v=uIgxwQ1De08

https://www.youtube.com/watch?v=C81NEg4llDQ