FILM: Universitetsprofessor kräver vitt folkmord

RASISM. Mark Collett pratar i en film om det extrema anti-vita hatet som florerar i västliga akademiska institutioner där kulturmarxister öppet får hylla mord på vita utan konsekvenser.

Dr Carol Christine Fair, en professor vid Georgetown University i USA, skrev nyligen på Twitter att vita män ”förtjänar att dö en olycklig död” och att deras döda kroppar bör ”kastreras och föras till svin”. För dessa motbjudande och hatfulla uttalanden har hon blivit belönad med en betald semester av sin arbetsgivare.

Se klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Karl-Путин AChristian HamiltonKlausGrottbjörnenTobias Lindberg Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

En judinna så det stinker om det!

Fredrika
Medlem

Ja. Det är därför hon säger vad hon säger och blir belönad för det. Det är också därför hon inte inte riskerar åtal för uppvigling ellet ens incitement to hate. Den inofficiella folkmordspolitiken på vita är numera officiell och får stöd av khazarerna överallt, från Sydafrika till Sverige. Zigenar- och khazarbastarden Reinfeldt sa det lika tydligt men lite mjukare när han krävde av de vita att de skulle låta öppna sina hjärtan, det kvittar lika om det ska ske av kärlek till invasionisterna eller med hjälp av deras armé- och macheteknivar. Reinfeldt vill att afrikaner ska flytta hit och idka… Läs mer »

Tobias Lindberg
Redaktör

Varför skriver du khazarer överallt om judarna, du tror väl inte på Khazarteorin?

Grottbjörnen
Medlem

är det sant eller inte? skulle vara intressant att reda ut det en gång för alla, men vissa av östjudarna måste ju va ”khazarer”, deras överklass konverterade väl till judendomen på medeltiden nån gång, och vart tog de vägen? man får ju inte forska i det heller utan att kallas antisemit, fast om de vore khazarer borde de se ut mer som tartarer eller liknande kanske

Christian Hamilton
Medlem

Du kan ta del av denna utmärkta text av David Duke, den förklarar allt om hur judar i senare tid myntade teorin om Khasarerna för att få bort judar som ras.
https://davidduke.com/rethinking-khazar-theory/

Grottbjörnen
Medlem

men då är ju ändå frågan var de riktiga khazarerna tog vägen?

Karl-Путин A
Medlem

Utrotade som filistéerna.

Grottbjörnen
Medlem

ja men det är väldigt sällsynt att man lyckas utrota en hel religion, det finns ju zoroastrer kvar i iran och kristna kvar i irak tex, även att muslimerna har försökt utrota dom i över 1000 år

Rokviken
Medlem

Från att använda och utnyttja frontfigurer av andra raser till hets mot vita kan man nu öppet deklarera sitt hat mot oss vita. Man har krattat manegen.

Fredrika
Medlem

Det kommer att bli mycket värre. Brott mot vita kommer att straffbefrias. Man får redan straffrabatt för det om man är rasifierad. Endast vita kan vara rasister. Endast vita kan straffas för hatbrott (utom när judisk egendom med judiskt symbolvärde angrips).

Påläst
Medlem

Kanske har du rätt men försök vara lite positiv för din egen skull inte minst. Att de säger sådant öppet är bra för oss. Och vi får se vad som händer när ekonomin försämras och allt fler svenskar får berikare inpå knuten. Nu finns det också flera vita länder i vår närhet där man har vettiga politiker och väljare.

André Devecseri
Medlem

Skulle säga EXAKT samma sak om henne!

Grim
Medlem

Då hade du också blivit belönad med en ”betald semester”, dock i form av en inlåst vistelse på anstalt..

Klaus
Medlem

Fair’s (beakta namnet) hatfulla uttalande är test om förbättringar kommer hända i USA’s rättväsendet med den ny domaren Brett Kavanaugh.