FILM: Ungersk politiker kommenterar främlingsinvasionen

UTRIKES. I ett filmklipp kommenterar den ungerska Fidesz-politikern Lázár János den främlingsinvasion som ägt rum i Österrike.

I ett nysläppt filmklipp kommenterar den ungerska Fidesz-politikern Lázár János främlingsinvasionen som ägt rum i Österrike. Han berättar om en stadsdel där de enda österrikare som finns är pensionärer och där otrygghet och kriminalitet breder ut sig. Se filmklippet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Anders Jonsson says:

  Man känner sorg och vrede. Precis sådär ser det ut på många platser här i Stockholms län där jag bor, och tyvärr på väldigt många andra städer och orter i vårt land.

  Men bredvid sorgen och vreden finns en enorm kamplust och vilja att göra något åt detta.

  Vi kommer kämpa tills vi har segrat och besegrat den djävulska fienden som ligger bakom detta och som har planlagt det för länge sedan. Läs Kalergiplanen och annan JUDISK mångkulturvurmande anti-vit propaganda.

  Motståndsrörelsen vill se en nordisk revolution, men det kommer samtidigt att behövas och ske en europeisk revolution.

  En vit revolution.

  Det är något på gång. Det märks i land efter land. Vi ser att vreden och kampens låga växer i fler och fler vita europeiska bröst för varje dag.

  Det är bara seger som gäller. Något annat alternativ finns inte.

  Hell seger!

 • André Devecseri says:

  Älskar Wien, otroligt fin stad. Spyr av att se den våldtas.

 • Klaus says:

  Nu klagar jag. Jag var alltid mot invasionen av kultur- och rasfrämlingar i Tyskland (som började i stor skala med turkar) och hade mycket problem redan i skolan. Alla andra trodde de är förnuftigare och klokare än jag. Det fanns flera som ville vara som amerikaner utan att veta hur egentligen amerikaner är. Klart sagt: Filmen är bara ett av många dokument som visar hur idiotiska och förrädiska (och avundsjuka) européer var och är särskilt i Nord- och Västeuropa. Invasionen fortsätter och livet blir ännu sämre för oss européer och slutligen för alla tack vare europeiska idioter.


 • Lämna ett svar