FILM: Transvestiter bjuds in till förskolor

HOMOLOBBYN. Den engelska nationalisten Mark Collett tar i denna video sig an ämnet om hur homolobbyn vill indoktrinerar barn redan från förskoleålder.

Mark Collett, tidigare ledare för ungdomsorganisationen till British National Party (BNP), tar i denna videon sig an ämnet om hur män i kvinnokläder nu bjuds in till förskolor för att lära barnnere i femårsåldern om ”sexuell orientering” och ”tolerans”. Collett förklarar hur detta bara är en del av en större agenda som har som sikte att undergräva den traditionella familjen och indoktrinera barn med sexuellt skadliga idéer.

Hör klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenHenrikKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

”Feminismens ”revolutionära eller utopiska” mål är ett fullständigt avskaffande av traditionella äktenskap och kärnfamiljen”, enligt rabiatfeministen Kate Millett i videon.

Alla som ställer upp på homolobbyns olika spektakel, som är ett sätt att långsamt vänja folk vid denna nya ordning är förrädare mot mänskligheten.

Henrik
Medlem

För inte så längesedan kom det en transa som skulle föreläsa för barnen på skolan som jag jobbar på. Tack och lov sa en överlägsen majoritet nej.

Grottbjörnen
Medlem

de ser för fan ut som demoner!