FILM: ”The Wanderer’s Choice”

MEDIA. Skaparna bakom satirserien Murdock Murdoch har släppt ett nytt avsnitt som hämtar inspiration från klassiska europeiska hjälteberättelser.

Murdoch Murdoch är en nationalistisk animationsserie på Youtube. Serien följer tre karaktärer: En blond man som är libertanian och som kallas för Murdoch, en mörkhårig man vid namn Dr. Murdoch som är nationalist och en kvinna vid namn Murdoch-chan som är nationalsocialist. Tillsammans representerar de tre karaktärerna de olika aspekterna inom den amerikanska Alt Right-rörelsen.

På grund av censuren på Youtube publiceras kopior av animationsfilmerna upp av olika användare på Youtube, som dessvärre ofta blir raderade efter en stund. Du kan se animationsfilmen ocensurerad samt få tillgång till annat politiskt inkorrekt material på nätsidan cheekyvideos.net.

Se klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Johan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Johan
Medlem

Grym film