FILM: The paedophile agenda

FILM. Homolobbyn arbetar aktivt för normalisering av pedofili. Följande video fokuserar på strategin som används för att manipulera folk till pedofiliacceptans.

Som Motståndsrörelsen länge har varnat för så finns det mörka krafter i samhället som försöker normalisera perversa avvikelser, inklusive pedofili. Homolobbyn har haft, och har än idag, kända pedofiler och har i homolobbyn skapat ett oroväckande nätverk av lättlurade individer som nu agerar som talesmän för pedofiliacceptansen i samhället.

Följande film kommer att göra dig uppmärksam på strategin som homolobbyn använder i försöket att manipulera en befolkning till att acceptera pedofili. Sprid videon vidare, varna din familj och vänner om homolobbyns agenda och inte minst så organisera dig i kampen mot dessa krafter du också.

Se klippet nedanför:

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel
Daniel
1 år sedan

Det här är sinnesjukt. Detta normaliserande av pedofili måste få ett stopp!

Deva
Deva
1 år sedan

Mår fan illa av att lyssna på den kvinnan…

Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 år sedan

Bra att man får ett helt koppel med känsloargument att lära sig att känna igen. Då kan man slå ner på ett sådant försök och kväva det på direkten. Pedofili är alltid ett sexuellt övergrepp på barn. Ge alla försök till normalisering ett kraftigt och resolut NEJ!