FILM: ”The Golden One” förklarar varför ”nazister” inte är verkliga

INRIKES. ”Nazism” är ett fantasimissfoster precis som spöken, säger den världsbekante svenske träningsexperten och YouTube-profilen The Golden One.


Se videon med Marcus Follin, också känd som The Golden One. Marcus talar som vanligt på engelska för sin internationella publik.

— ”Nazister” finns inte i verkligheten, precis som spöken och häxor, säger Marcus Follin.

Marcus är känd under namnet The Golden One när han upplyser sin internationella YouTube-publik om hälsosam styrketräning och kost.

— I större delen av Europa på 1600-talet förekom häxjakter där oskyldiga kvinnor brändes på bål efter att ha blivit anklagade för att vara häxor.

Kvinnor betecknades ”häxor” för att man av ett eller annat skäl ville göra sig av med dem.

Idag kallar man oliktänkande för ”nazister” av liknande skäl, för att tysta och göra sig av med dem, menar Follin. Det kan vara hur allvarliga eller banala frågor som helst.

Som exempel lyfter Follin fram en Twitterskribent vid namn Brian Krassenstein som kallar avhållsamhet från att titta på porr och från att onanera för ”fascism” som leder till masskjutningar.

Att säga åt en nazist att inte titta på porr är som att säga till en sjuk människa att inte ta sin medicin. Vi behöver mer porr, inte mindre”, skriver Krassenstein.

— Det finns naturligtvis nationalsocialister som hänger sig åt en särskild ideologi, men det är en annan sak, säger Follin.

Att dra godtyckliga paralleller mellan ett eller annat krig och en viss vanföreställning om parterna är också ett sätt att trycka ned andra människor. Om man är glad över att Tyskland förlorade världskriget, och man kallar sig liberal, kan man då efter de allierades brandbombningar av Dresden säga att liberaler stödjer massmord på kvinnor och barn, frågar Follin retoriskt.

Systematiska våldtäkter begicks också mot tyska kvinnor av kommunister och allierade, både under och efter andra världskriget.

— Är kommunister och liberaler för massvåldtäkter på tyska kvinnor?

Om någon kallar en för nazist eller häxa blir man kallad för något som inte finns, i maktsyfte, menar Follin.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Den där juden Krassenstein är spritt, språngande galen. Hans Twitter-flöde är bortom psyksjukt i hur hatisk han är hela tiden. Enligt https://encyclopediadramatica.rs/The_Krassenstein_Brothers så är han och hans bror också någon slags ekonomiska brottslingar – praktexempel på judar.

Jag tog för övrigt och anmälde ett av hans inlägg på Twitter för rashat (mot vita) och fick dem faktiskt att ge honom en varning, som jag förstått det.

comment image

Jag råder alla som använder Twitter att leta upp särskilt stötande inlägg och anmäla honom – så att juden kan få smaka på sin egen medicin.

Karl-Путин A
Medlem

”Kassenstein” – var alla namn som Goldstein, Edelstein, Silberstein och Shekelschwein upptagna när judarna tog sig europeiskt klingande namn?

Karl-Путин A
Medlem

*Shekelstein

Karl-Путин A
Medlem

Om man blir kallad nazist (vulgär benämning på nationalsocialist) ska man räta på ryggen och känna sig stolt.

Vi nationalsocialister behöver inte ta ansvar för att våra mentalt, fysiskt och sexuellt retarderade fiender inte kan uttala ett ord som innehåller nio vokaler.

Klaus
Medlem

Angela Merkel är ingen häxa, hon är judinna och gör européerfientlig rasistisk Kalergi-Talmud-politik.

Karl-Путин A
Medlem

Stämmer. Samtliga ”häxor” som torterades och brändes ihjäl var oskyldiga kvinnor. Frau Merkelwürdig är en i allra högsta grad skyldig jude.