Summering av Motståndsrörelsens tredje dag i Almedalen

ALMEDALEN. Motståndmedia har släppt en film som summerar Nordiska motståndsrörelsens aktiviteter i Almedalen under söndagen.

Söndagen var Nordiska motståndsrörelsens tredje och sista dag i Almedalen och blev liksom de tidigare dagarna en lyckad dag. En av aktivitetarna under dagen bestod av att Motståndsrörelsen begav sig till Anna Kinberg-Batras tal där bland andra Pär Öberg debatterade med moderata sympatisörer.  Här kan man se filmen som summerar söndagen:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

11 Kommentarer till "Summering av Motståndsrörelsens tredje dag i Almedalen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Sowilo
Gäst
Nybörjare
Sowilo

Emil Hagberg förde en väldigt bra diskussion med ungdomarna https://www.youtube.com/watch?v=cG-2UBO5bqI&t=0s

Sebastian
Gäst
Nybörjare
Sebastian

Riktigt bra! Lugn och sansad, rolig och med glimten i ögat! 👍🏻

Xman
Gäst
Nybörjare
Xman

Vill nån ha frukt? Nazistpropaganda? :D

The Scientist
Gäst
Nybörjare
The Scientist
Kommentarer till 15åringarna: Jo åldern har visst med förståendeförmågan att göra. det är därför man inte är myndig förns man är 18år i sverige. Det sagt kolla upp följande: -läs mattematik (behövs för nedan). -En normal kropp tar ca10h att kremera med dagens teknik (optimerad förbränning, kolla SVT ”från himmel till jord” om köerna till kremering) Ta reda på hur länge ”dödslägret” var akrivt, hur många Ugnar de hade. Utför sedan beräkningen. Du kommer bli mycket förvånad då det inte blir 6 miljoner. Långt ifrån! väldigt långt ifrån! Fråga dig sedan Varför ljuger alla? Det är fysikaliskt omöjligt att ens… Läs mer »
The Scientist
Gäst
Nybörjare
The Scientist
Til Emil, mf som inte förstår ”katten i havet är ingen säl” liknelsen/skämtet: Ett väldigt vetenskapligt bra exempel är hästar: Ta en Arabhäst och ta den till Norden, kommer den hästen då att bli en Nordsvensk? dvs den kommer bli större starkare, tåla kylan bättre, mm mm? Och kommer en Nordsvensk som tas till Arabvärlden att bli en Arab? svart, mindre, springa fortare och vinna V75? Det är samma art men olika ras. Nej självklart inte hur mycket ni än vill. Människan är ett djur likt alla andra. Arten homosapiens som har 3 underraser med olika egenskapet sinsemellan. Vill man… Läs mer »
Olges
Gäst
Nybörjare
Olges

2:25 har Emil myror eller humorööjdaar.

Olges
Gäst
Nybörjare
Olges

i byxan*

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Fantastiskt bra insats i Almedalen NMR!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Emil Hagberg har rätt. Det enda våra politiska och etniska motståndare har som argument är hat, floskler, okunskap och känslopjunk.

Fienden kommer att fortsätta att förlora ända tills segern är vunnen.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Riktigt kul att se NMR argumentera lugnt och sakligt med pk-folk.All heder till NMR för en bra insats i Visby.

Wolf
Gäst
Nybörjare
Wolf

Väldigt interessant och roligt att se NMR debatera med ‘PK-zombiarna’ ;-)

wpDiscuz