Film sprids på rasfrämlingar som slår svensk pojke
–uppdaterad

MÅNGKULTUREN. En video som visar hur två rasfrämlingar ger sig på en svensk ungdom har fått stor spridning.

De utpekade rasfrämlingarna. Klicka för förstoring.

Rasfrämlingar utsätter en svensk ungdom i Kil i Värmland för våld och filmar själva sitt övergrepp. De slår svensken för att han enligt dem ”inte får vistas i deras område”.

Enligt Youtubekontot Skogssjön hade A-traktorägaren även ett märke med den amerikanska Sydstatsflaggan, vilket de rasfrämmande pojkarna inte ska ha accepterat.

Även när den unge svensken ”lyder” de kriminella invandrarnas krav och ska köra iväg i sin A-traktor fortsätter de att misshandla honom.

Filmen har blivit spridd på många sociala plattformar och väckt avsky för mångkulturens våld mot riktiga svenskar.

På Facebook pekas två 16-åriga rasfrämlingar ut, de som syns i videon.

Den ena av pojkarna som pekas ut är Amer Asaad (20030404-7434) som bor på Storgatan 65 i Kil, den andra är Mohammad Jafari (20030506-6631) och bor på Kolonigränd 41.

Videon har raderats från Youtube vilket torde innebära att våldet i den anses vara av allvarlig art, men den går att se till exempel här.

Uppdatering 190508 kl 10:25
Polisen meddelade klockan 20 på tisdagskvällen att utredning pågår:

Just nu florerar det en film på sociala medier gällande en misshandel som skedde i Kil den 1 maj.

En ung man misshandlades av två andra unga män, alla tre är i 16-årsåldern. Det hela startade med någon typ av konflikt mellan de inblandade och slutade med att den ena unge mannen blev misshandlad av de två andra.

Polisen var på platsen och de två som misshandlat den tredje blev frihetsberövade och förda till polisstationen för förhör.

Efter förhöret beslutade åklagare att de båda frihetsberövade skulle släppas på fri fot men utredningen fortsätter mot de båda misstänkta personerna.

Den aktuella filmen som florerar finns hos polisen och utredningen fortsätter alltså.

Några timmar senare postade Facebookkontot Sören Katta Harling en film från 2017 med samma rasfrämmande pojkar som då var i 14-årsåldern, och meddelade att de ett år tidigare hade misshandlat deras son:

Detta hände den 11 Juni 2017 med samma killar som misshandlade i kil den 1 maj 2019. Samma killar misshandlade även våran son 1 år tidigare. Men allt lades bara ner trotts att dom hittat både knivar och järnrör efter detta gänget som går på våra svenska barn gång på gång. 😡😡😡

Enligt Harlings är de rasfrämmande brottslingarna alltså välkända av polisen, utan att polisanmälningar mot dem har lett till några åtgärder.

Det finns ännu inga indikationer på att polisens nu pågående utredning kommer att leda till påföljder.

Enligt ännu obekräftade uppgifter förmedlade av bland andra Gotiska Klubben på Twitter har de misstänkta brottslingarna tvärt om fått polisskydd. Den sparkande pojken och hans familj uppges ha evakuerats från sin bostad och skyddas nu av polis mot medborgerliga opinionsyttringar.

Åklagaren som leder förundersökningsärendet är Sara Nerman.

SVT Nyheter försöker få Nerman att svara på om det är brottsligt att sprida filmen på internet, istället för att berätta om vilka åtgärder som kan vara aktuella för de misstänkta brottslingarna, men det väljer Nerman att inte svara på just nu.

Rektorn på Sannerudsskolan i Kil blir nedringd och uppsökt av arga föräldrar till elever som går på skolan.

— Det är väldigt beklagligt, både händelsen i sig och de extrema reaktionerna, säger rektor Patrik Backman som fick ägna tisdagens arbete åt att svara på frågor kring händelsen från oroliga vårdnadshavare, rapporterar Värmlands Folkblad.

Polisen vill heller inte bli ”störd” i sin utredning av händelsen.

— Nu vill vi utreda den i lugn och ro, säger Fredrik Persson vid polisens ungdomsgrupp till Nya Wermlandstidningen.

Enligt samma tidning pågår ett ”toleransprojekt” i Kil, där skolungdomar skickas till olika länder för att lära sig tolerera mångkultur. Bland annat har skolbarn skickats till det forna arbetslägret Auschwitz i Polen. Kommande resor ska gå till Israel och Bosnien.

Källor:
Twitter
Polisen
Facebook
Twitter/Gotiskaklubben
Hätsk stämning efter misshandelsfilm
Polis utreder händelsen
SVT
Toleransprojektet i Kil fortsätter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

23
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Tors SpjutLingonetSigfridJimLarsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Dessa borde hängas ut med namn, bild m adress och hela köret… Men hur lågt IQ har dem egentligen och filmar misshandel samt lägger ut det på nätet? Förmodligen för att få ”respekt” från sina bruuushooor och kuuuziiner, Inavel bör i alla fall undvikas. Att de är så in i helvetes fega kräk som annars inte ens vågar säga minsta lilla uppkäftiga ord om man visar någon form av motstånd / självförsvar, och istället beter sig som flickor och lägger svansen mellan benen. Kasta ut patrasket ur Sverige till deras skitiga länder istället så kan de få låtsas som att… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Uppdaterat med namn och bild! Tydligen lyssnar redaktionen på en del läsarönskemål !

Ethny
Medlem

Väldigt bra av redaktionen.
Vägrar polisen återigen straffa dessa kräk (eller egentligen oavsett om de straffas eller ej med tanke på de icke-straff dessa alltid får) borde folk som bor i närheten av Kil göra hembesök vid Storgatan 65 samt Kolonigränd 41.

Sprida deras namn överallt så alla vet vilka dessa avskum är. Undra hur ”tuffa” de kommer vara då.

Ethny
Medlem

Vad hade hänt om det var två vita som gjorde detta mot icke-vita? Nä precis, antivita hycklande as som stödjer detta beteende när vita är offret. Bara skitsnack från dessa godtyckliga as med ”allas lika värde” som förövrigt inte stämmer för fem öre.

Kristoffer
Medlem

Såg att dom va minst 2 i bilen. Dom måste tuffa till sig lite. På min tid hade alla baseballträ på hatthyllan.

Grottbjörnen
Medlem

exakt, känner lika stort förakt för babbarna som för grabbarna i bilen som bara sitter och tittar på

Charlie
Medlem

Var det grabbar i bilen, det enda man såg är att det satt någon där med hoddie, inte om det var en kille, dessutom ser man inte hur många babbarna är, eller ens hur många som satt i bilden, eller vad som visats innan, hade de kniv ex? Det är alltid lätt att tycka saker när man inte har hela bilden klar för sig. Framför allt är det lätt att tycka han ska slå tillbaka, men man märker att han inte är någon fighter, han hade med största sannolikhet åkt på däng av dessa då han dessutom klent byggd. Han… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

oavsett om det var en tjej i bilen så kunde personen gjort nånting istället för att bara sitta och glo, och lite motstånd kunde han ju satt emot, det är ju inte så att killen som slog honom var särskilt stark eller bra på att slåss heller, det är sånthär ynkryggsbeteende vi måste få bort bland svenskar annars kommer det att bli vårt folks död, vill som sagt inte grabben på filmen något ont, men jag vill att han ska tuffa till sig och börja slå tillbaka, men förhoppningsvis har han lärt sig något av det här, om inte annat… Läs mer »

Påläst
Medlem

De kan ha stora klaner som håller dem och ryggen, vilket inte svenskar har. Tyvärr är det inte så lätt i praktiken när man väl släppt in svartskallen i landet och inte snuten vågar göra sitt jobb. Åker de fast så får de ändå inga straff heller.

Grottbjörnen
Medlem

nej det är också ett stort problem, kanske det största, vi svenskar håller inte ihop längre, men det är inte hela världen att få lite stryk heller, jag hade gjort vad jag hade kunnat även om det hade slutat med att jag fick spö,jag kunde kanske ha fått ner en av dom åtminstone,
hellre det än att bli förnedrad i mitt eget land, och det är inte bara skitsnack för det hade jag verkligen

Charlie
Medlem

Visst tillhyggen kan vara bra, men är du svag och inte har fighting spririt kan det skada dig mer när du blir avväpnad och får vapnet mot dig, det är alltså
det sista han ska göra, ist borde han käka upp sig ordentligt, skaffa en boxsäck, träna gym och om möjligt börja på en kampsportsklubb. Tyvärr lär dock nog inget av detta hända, datorspel, epataktorer är nog det som gäller. På sin höjd kmr han rösta sd.

Grottbjörnen
Medlem

sant, det dessa grabbar behöver är riktiga manliga förebilder

Grottbjörnen
Medlem

Han ligger och gnäller som en liten flicka och hans ”kompis” sitter inne i a-traktorn och tittar på, just den här typen av svenskar vi inte behöver, visst,det är tragiskt och inte grabbens fel, men skaffa lite ryggrad och pungkulor för i helvete!!!

Grottbjörnen
Medlem

återigen efter uppdateringen, sluta var så mesiga och fega, där är en stor skäggig karl med, kunde inte han styrt upp situationen? istället får den lilla apan i röd tröja springa runt och kaxa mot allt och alla,tillochmed de andra babbarna verkar skämmas för honom, en kille som är dubbelt så lång verkar fly för sitt liv medans han med skägget bara står och pratar, jag lovar hade ni satt honom på plats så hade alla tassat därifrån med svansen mellan benen, skärpning svenskar

Caesar-Aurelius
Medlem

Polisen vill heller inte bli ”störd” i sin utredning av händelsen.

— Nu vill vi utreda den i lugn och ro, säger Fredrik Persson vid polisens ungdomsgrupp till Nya Wermlandstidningen.

Lata polisgrisar!

comment image

comment image

Sigfrid
Medlem

Ja snutarna gör väl som vanligt i dessa fall och gör allt för att skydda ockupanterna.

Caesar-Aurelius
Medlem

För alla de ryggradslösa ynkryggar där ute, som inte vet vad en vit man alltid ska göra när han blir angripen av en babbe:

https://vk.com/caesar.guttersnipe?z=video453578850_456239226%2F1184028888cfdd3ce6%2Fpl_wall_453578850

Ding-Ding
Medlem

Det är nu eller aldrig som gäller.

Larsson
Redaktör

Blodet kokar och det blixtrar för ögonen!!

Jim
Medlem

Sluta skäll på grabbarna i epan för helvete!!!
Det är inte så jävla lätt att ändra sig på 1min mot det samhället skolan och föräldrarna har präntat in i ryggmärgen på en.
Stoltheten och nationalismen är något som måste följa med modersmjölken och genom hela uppväxten.
Vi är inte där än, men snart, jävligt snart. . .

Grottbjörnen
Medlem

jag hoppas det, de har gjort narr av oss ”mesiga svenskar” länge nog nu, det är dags att visa dom vad en vansinnig nordisk barbar kan göra för skada

Tors Spjut
Medlem

Håller med, grabbarna är unga och blivit hjärntvättade av detta feminiserade cucksystem hela sina liv förmodligen.

Förhoppningsvis kommer detta härda dem och få dem tuffa till sig. Nästa gång kanske det är blatten som får en fot i ansiktet…

Lingonet
Medlem

Skär av ”paketet” på dem!
Förresten, gör det med alla svartingar! MIN ÅSIKT.