FILM: Såhär går kosherslakt till – varning för starka bilder

DJURPLÅGERI. Frihetskamp har uppmärksammat en video som visar hur judisk ritualslakt går till. Metoden kallas kosherslakt och går bland annat ut på att skära av strupen på djuret utan bedövning. Nordfront varnar för starka bilder: 

Frihetskamp har uppmärksammat en video som visar hur den judiska ritualslakten – kosherslakt, går till. Såhär skriver Frihetskamp:

Dagens video riktar strålkastarna mot kosherslakt, en rituell slaktmetod som innebär att djuren får strupen avskuren och tappas på blod helt utan någon slags bedövning. Djurplågeri på judiskt vis.

Frihetskamp kommer dagligen presentera en utvald video. Vi förtydligar att allt innehåll i de olika videorna inte nödvändigtvis överensstämmer med redaktionens åsikter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
5 dagar sedan

Ogärningar
Jag förknippar med judendomen
ockar, lögner, bankväsen, main stream media,
tortyr, grymheter (tjeka, mossad, kosher slakteri, kapporos),
perversitet, pedofili,
Mycket står i Talmud.
Judar projicerar sina egna negativa karaktärsdrag pro människor som de vill behärska, döda eller utrota (nationalsocialister, nationalister, germaner, Saddam Hussein, Bashir al-Assad).
Något annat om kosher, det är grymt:
https://www.peta.org/features/agriprocessors

Last edited 5 dagar sedan by Klaus
Vera
Nybörjare
Vera
5 dagar sedan

Liberalerna ordar mest för dessa grymheter – men snart är väl alla djurvänner att betraktas som antisemiter .