FILM: Rasfrämling hånar arbetande tyskar

TYSKLAND. I ett viralt videoklipp som lades upp häromdagen hånar en rasfrämling alla arbetande tyskar.

Videoklippet, som nu har fått stor spridning, lades upp av Twitter-profilen Amy Mek, som har 239 000 följare. Klippet visar en invandrare som sitter i en bil och drar ett skämt för sin kompis om arbetande tyskar, varefter de båda skrattar högt.

De senaste åren över en miljon invandrare släppts in i Tyskland. Enligt den brittiska tidningen The Express hade endast 34 000 av 1,2 miljoner främlingar i Tyskland hittat arbete år 2016. Detta utgör bara 2,8 procent av det totala antalet. Även efter tio år i landet har bara 60 procent av invandrarna lyckats hitta ett arbete.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel har mottagit hård kritik för sitt beslut om öppna gränser och det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland (AfD) har vuxit snabbt. Partiet har kommit in i landets Bundestag (Tysklands motsvarighet till Riksdagen) med 12,6 procent av rösterna.

Källa:
VIDEO: Här hånas arbetande tyskar av invandrare

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments