FILM: Putin harpunfiskar och forsränner under Sibiriensemester

UTRIKES. Filmklipp från Rysslands president Vladimir Putins senaste semester har börjat spridas på Internet, där han bland annat dyker och fiskar gädda med harpun i Sibirien.

Under sin sommarsemester ska Rysslands president Vladimir Putin ha besökt östra Sibiriens vildmarker, där han bland annat ska ha fiskat gädda med harpun.

I ett videoklipp som släppts från semestern ser man hur han bland annat fiskar i bar överkropp, simmar i en fjällsjö, kör motorbåt i en forsande älv och lyckas harpunera en gädda under vattnet. Enligt ett offentligt uttalande från ryska myndigheter ska den 64-årige Putin ha jagat en och samma gädda i två timmar, innan han till slut lyckades fånga den.

Det är inte första gången Putin släpper bilder från sina äventyrsfyllda semestrar och bilderna sägs ha bidragit till hans enorma popularitet hos ryssarna. Västerländska kritiker konstaterar också torrt att Putin ”bygger på machobilden av sig själv”.

Se bilder från Putins semester nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments