FILM: «POZitivitet»

DEKADENS. YouTube-komikern Mister Metokur förklarar i en film vad det perversa fenomenet ”bugchasing” går ut på.

”Bugchasing” är ett fenomen som har uppstått i samband med aids-epidemien där homosexuella män, så kallade bugchasers, har oskyddat sex med hiv-positiva män för att frivilligt bli smittade med hiv-viruset. Den perversa aktiviteten kallas internt inom homosexuella subkulturer för ”ge gåvan” och de hiv-positiva männen kallas för ”gåvogivarna”.

Fenomenet blev allmänt känt i USA år 2003 med dokumentärfilmen The Gift som utforskar normaliseringen och glamoriseringen av hiv och aids inom den homosexuella miljön. Temat har dykt upp igen i samband med att enskilda stater i USA och länder som Sverige har avkriminaliserat oskyddat sex med andra utan att informera om sin hivstatus.

Den populära komikern Mister Metokur har i en Youtube-film valt att under undersöka detta sjuka fenomen ytterligare genom att gräva fram förstahands berättelser från personer som är involverade i den perversa subkulturen. Film ger, trots sina kräkframkallande beskrivningar, en unik inblick av regnbågsrörelsens mörka sida.

Se filmen nedanför: (NORDFRONT VARNAR FÖR EXTREMT STÖRANDE INNEHÅLL!)

Publicerades urspungligen på Frihetskamp.net.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Robin NordlundGunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gunnar
Medlem

Hade inte hört talas om detta innan, men fy fan vad sjukt. Ytterligare en anledning att gå emot homolobbyn!

Robin Nordlund
Medlem

Det räckte gott och väl att spola fram och höra ett par sekunder i filmen innan det räckte. Ej barnvänligt!