FILM: Poliser i Göteborg får problem när de ska gripa en man

Tidigare idag publicerades en film på liveleak.com som visar när en manlig och en kvinnlig polis försöker gripa en kriminell person i Göteborg. 

Mannen, en invandrare eller möjligen en ”whigger”, en vit person som uppträder och talar som en invandrare, blir hela tiden påhejad av invandrare.

Till en början försöker poliserna brotta ner mannen, men misslyckas med det vartefter den kvinnliga polisen drar upp sin batong och pucklar på mannen som nu ligger över hennes manliga kollega. När båda poliserna väl står upp driver den obeväpnade mannen, som enligt liveleak.com dessutom är alkoholpåverkad, poliserna bakåt ett tag. Den manliga polisen försöker därefter slå mannen med sin batong men kastar istället i väg den av misstag och mannen lyckas nästan plocka upp den.

Efter ett tag lugnar mannen ner sig lite och blir nedbrottad. Medan poliserna försöker sätta på honom handfängelse säger mannen till den kvinnliga polisen ”du kommer få så mycket kuk” och andra obsceniteter. Till slut lyckas dock polisen få på handfängelse och släpa in honom i polisbilen.

Se hela filmen här:

*Tidigare i år gick polisen ut med att man vill få fler kvinnor och invandrare att bli poliser.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om