Film påstås visa vänsterextremt högkvarter

EXTREMISM. I går lades en film upp på Youtube som påstås visa ett vänsterextremt högkvarter där flera kommunistiska organisationer samlas.

RS_Doggy

Bild från Google maps. Klicka HÄR för att se en ”street view”.

Rättvisepartiet Socialisterna, Antifascistisk aktion, Linje 18 och Revolutionära fronten uppges vara några av de vänsterextrema grupperingarna som samlas i byggnaden som visas på filmen.

Filmaren menar vidare att kommunisterna döljer sina aktiviteter genom att ha sin verksamhet i samma byggnad som en djuraffär, vilken troligen drivs av en vänsteranhängare. Bland personerna som rör sig i byggnaden nämns bland andra AFA-grundaren Mathias Wåg och Researchgruppens Martin Fredriksson.

Nordfront avslöjade tidigare i år, efter ett tips, var den kriminella underrättelsetjänsten Expo upprättat sitt nya högkvarter. Expo finansieras med pengar från avlidna svenskar utan arvingar, pengar från judiska riskkapitalister, skattemedel från olika myndigheter och donationer från företag och stiftelser.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om