FILM: Parkeringsvakt brutalt misshandlad av rasfrämlingar

MÅNGKULTUREN. I ett videoklipp på Youtube kan man se hur en brittisk parkeringsvakt utsätts för en brutal misshandel av ett gäng rasfrämlingar.

Nyligen utsattes en brittisk parkeringsvakt för en brutal misshandel av ett invandrargäng. I ett filmklipp på Youtube kan man se hur rasfrämlingarna slänger av parkeringsvakten från sin moped. När han ligger på marken fortsätter rasfrämlingarna att sparka på honom och stampa på hans huvud.

När invandrargänget var färdiga med misshandeln passade de även på att stjäla vaktens moped. En person har gripits misstänkt för rån.

— Jag blev förbannad när jag fick se filmen. Våldsnivån är helt chockerande och jag vet att alla människor med huvudet på skaft delar min ilska, säger polistalesman Tom Lyons till The Guardian.

Se filmen från den brutala misshandeln nedan:

Källa:
Traffic warden dragged from moped and stamped on in ’sickening’ attack

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AllanCaesar-AureliusKarl-Путин AHampusKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det brutala beteendet är typiskt för de hatfulla ras- och kulturfrämlingarna. De evolutionärt efterblivna primitiva avreagerar sina mindervärdeskomplex i det överlägsna vita samhället med våld eftersom de kan inte göra något med intelligens. Därför kommunisternas absurda slogan ”allas lika värde”.
Löfven, Macron och Merkel som parkeringsvakt i sina ”färglada” skithål…

Karl-Путин A
Medlem

Die zweite Generation Inselaffen in action.

Tyskar har allt sedan WW2 kallat engelsmän för öapor (Inselaffen) – nu har andra generationen Inselaffen tagit över.

Allan
Medlem

Enligt (((SD))) är sådana svenskar, bara de dansar folkdans. Jimme Judesson har dessutom förnekat att svenskar existerar, så antagligen menar Judesson i (((SD))) att blattar inte heller finns, men judar de finns, för de slickar (((SD))) i baken.

Hampus
Medlem

Förvånad att video klippet läggs upp av en Brittisk tidning, Storbrittanien har ju tro det eller ej mycket värre censur lagar än Sverige.

Karl-Путин A
Medlem

Det handlar om att sälja lösnummer och generera klickstatistik – på självcensur tjänar man inga stora pengar.

Caesar-Aurelius
Medlem

Det kommer endast att bli sämre, mycket sämre – tills britterna och tillräckligt många andra modiga, vita människor lär sig att också slå & skjuta ihjäl sina fiender.