FILM: Norska Rede 1 på Fredrikstads gator

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Frihetskamp har publicerat ett efterlängtat filmklipp från norska Rede 1:s offentliga aktivitet i Fredrikstad.

Lördagen den 7 april genomförde norska Rede 1 en offentlig aktivitet i Fredrikstad för att sprida information om organisationens politik och den kommande första maj-demonstrationen i Ludvika.

LÄS MER: Fullspekket kampdag i Fredrikstad

Bortsett från några rabiata meningsmotståndare och sorgliga homolobbyister så var responsen väldigt god från Fredrikstads befolkning.

Se filmen:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
https://judarisverige.wordpress.comOjarKarl AJohan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Johan
Medlem

Bra jobbat nordmän…!

Karl-Путин A
Medlem

Vissa funktioner har inaktiverats för den här videon Som svar på feedback från användare har vi inaktiverat vissa funktioner i den här videon, som kommentarer, delning och förslag på videor, eftersom den innehåller material som kan vara olämpligt och stötande för vissa tittare. Jag tyckte också att det var stötande inslag i videon, som de röda lössen som försökte störa aktionen. Men det allra mest stötande tycker jag var när jag var i Fredrikstad 29 juli förra året, körde fel pga ett vägarbete, hamnade på fel sida älven, stannade i en rondell, upptäckte att jag hade hamnat i Mogadishu och… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Ser nu att min hyllning till aktivisterna föll bort, så den kommer här: MYCKET BRA JOBBAT! Det är bara en tidsfråga tills (((systemets lakejer))) och befolkningen har insett att vi är här för att stanna, dvs på de gator och torg som vi och våra förfäder byggt och då kommer man inte att orka lägga resurser på att trakassera oss när vi utövar våra grundlagsskyddade aktiviteter.

Ojar
Medlem

Bra jobbat Norge!

https://judarisverige.wordpress.com
Medlem

Snyggt jobbat, rede 1. Riktigt bra redigerad video också.