FILM: Motståndsmän i Folkrepubliken Luhansk tillfångatog soldater från Kievs bataljon ”Aydar”

UKRAINA. En rysk kamrat har bidragit med svensk undertext till en filmsekvens som visar efterspelet då den ukrainska bataljonen Aydar slogs ut.

För en stund sedan rapporterade Nordfront om hur ukrainska nationalister misstänker förräderi inom sin egna militärledning. Nu har Nordfront fått tips om en film med svensk undertext som visar efterspelet på då bataljonen Aydar slogs ut av motståndsmän i Folkrepubliken Luhansk.

De pro-ryska soldaterna påstår i filmen att de ukrainska förbanden brukar tortera och döda sina krigsfångar, något som de pro-ryska förbanden inte gör, enligt dem själva.

I filmen syns skadade och döda soldater, varpå en pro-rysk soldat erbjuder en skadad ukrainsk soldat vatten, samtidigt som andra tillfångatas. Den skadade ukrainska soldaten verkar en stund senare ha avlidit.

Se filmen nedan (varning för starka bilder):

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments