FILM: Man rånades mitt på ljusa dagen i Sydafrika – ingen reagerade

MÅNGKULTUR. Ett rysande filmklipp visar hur en vit man överfölls och rånades inne på ett köpcenter i Johannesburg utan att någon förbipasserande reagerade.

I ett klipp kan man se hur ett flertal afrikanska män omringar en ensam vit person, får ner honom på marken och tömmer hans plånbok innan de lämnar platsen. Runtom står samtliga afrikaner och ser på utan att varken reagera eller ingripa.

Filmen är ett tydligt exempel på hur vardagen ser ut för den vita minoritetsbefolkningen i landet, som inte bara är hatade av den afrikanska majoriteten men som också blir systematiskt diskriminerade av den styrande anti-vita regeringen.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JimCaesar-AureliusKarl AChristian Hamilton_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Och detta är varför ingen vettig människa släpper in negrer i sitt land.

Den-Kristne
Medlem

Då får Putin öppna sitt hjärta och rädda dem.

_DH_
Medlem
_DH_

Fast det mer lämpliga är ju att vi vita tar tillbaka det vi byggt upp där nere. Allt annat vore ett hån mot de generationer som gjort Sydafrika till ett (tidigare) fint land.

Den-Kristne
Medlem

Fast vem ska förse dem med vapen?

Christian Hamilton
Medlem

Helt rätt! När Boerna slagit sig ner i södra Afrika och börjat göra landet beboeligt började Zulustammen dra sig ner från norr för att försöka ta hand om det boerna odlat upp. Engelsmännen hade också börjat anlända för att lägga beslag på naturresurser som guld och mineraler vilka boerna tidigare upptäckt.
Skrönorna och lögner om att vita stal mark från de svarta är och förblir lögner. Det fanns inga negrer i sydligaste Afrika på den tiden. Visserligen fanns det några få stammar av bushmen men de störde ingen och höll sig för sig själva.

Karl-Путин A
Medlem

Bushmännen blev så småningom uppätna av de invällande zulustammarna. Pågår fortfarande:

https://www.smh.com.au/world/cannibals-massacring-pygmies-claim-20030110-gdg30l.html

Den-Kristne
Medlem

Kan man donera vapen till dem?

Karl-Путин A
Medlem

Snart i en förort nära DIG: I den afrikanska staten Malawi har det påträffats ett stort antal döda barn och ungdomar som saknade huvuden och andra kroppsdelar. BBC gjorde ett undercover-reportage där en afrikansk journalist utgav sig för att vara en förmögen affärsman som ville öka sin förmögenhet. De fick kontakt med en häxdoktor vid namn Kamanga som berättade att de värdefullaste kroppsdelarna är huvudet och genitalierna. Kamanga förklarade att han kunde skapa ”good luck” för affärsmannen genom att döda barn och suga ut deras blod. Vid ett senare möte på natten förklarade han att han kunde krossa den avhuggna… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Det finns garanterat väldigt många som tror att kannibalism i Afrika bara är en myt!

De säger garanterat med ett överlägset hånflin:
”- Om det hade funnits kannibaler, varför har vi då inte sett det i SVT, läst om det i Aftonbladet, Dagens Nyheter, etc.?”

Nåväl, här har vi en hel middag som tillreds inför videokameran och som säljs till kunderna som ”chopped meat”!

VARNING! Titta inte om du är känslig!

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?w=wall-157237914_660&z=video-157237914_456239176%2F9d9727ca08976f766b%2Fpl_post_-157237914_660

Karl-Путин A
Medlem

En bra n*g*r är en uppäten n*g*r :)

Den-Kristne
Medlem

En god guling är en död guling.

Christian Hamilton
Medlem

Den typen av kommentarer betackar sig nationalsocialister från. Jag vet att du är ung och har mycket att lära än så läs på allt om vår ideologi, speciellt om hur vi faktiskt värnar om andra folkslag i hela världen.

Jim
Medlem

Dä ligger märgben i å, neger.