FILM: Lauren Southern talar i EU-parlamentet om angreppet mot yttrandefriheten

YTTRANDEFRIHET. Journalisten Lauren Southern, som nyligen bannlystes från Storbritannien, talade nyligen i EU-parlamentet om de brittiska myndigheternas förföljelse av politiska dissidenter.

Den högerkonservativa journalisten Lauren Southern greps den 11 mars vid gränsen mellan Frankrike och Storbritannien med hänvisning till brittiska anti terorr-lagar och därefter blev hon bannlyst från landet. Nu talar hon ut om händelsen och om den skrämmande utveckligen i Storbritannien i EU-parlamentet.

Se film från händelsen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Bah. Varför får denna bimbo tala, och inte personer som verkligen åtalats för tankebrott? Och naturligtvis spelar hon alltid upp sin egen person. Varför kan hon inte nämna sådana som Horst Mahler, Ursula Haverbeck och liknande? Hade hon verkligen kämpat för yttrandefriheten så hade hon gjort det. Förstår inte varför vi i dagens väst ska vara så besatta vid att lyfta upp kvinnor, och låta dem representera oss. Sedan när vi lyft upp dem högt nog så att de kan nå de platser de vill ha i etablissemanget, så överger de oss alltid – se bara på sådana som Le… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  _DH_

I totalitära samhällen gäller yttrandefrihet endast för yttrandefrihetsmotståndare – EU är ett (((totalitärt))) fängelse.

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Det var ett bra tal av Lauren Southern!