FILM: Kalergi-planen – Vitt folkmord?

FILM. Nordfront tipsar här om en kort film som förklarar vad Kalergi-planen är och grundarens vision om ett rasblandat Europa.

Greve Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi var grundaren av Paneuropeiska unionen som tros vara en ideologisk föregångare till Europeiska unionen (EU). Hans vision var en paneuropeisk union där målet var att ödelägga det europeiska folket genom att skapa en ny euro-asiatisk-negroid ras i Europa som i sin tur skulle ledas av en judisk adelklass.

Är detta bara en konspirationsteori eller ett faktum som vi kan se utspelar sig i Europa idag?

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Ramón MercaderLingonetKlausSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Nämner han inte i någon skrift att rasblandningsprojektet skulle realiseras även i USA, över Europa och bort över Asien? Har för mig det.

En rasblandad massa med en judisk ”nobilitet” som han uttrycker det liknar det vi är på väg mot nu, där mångkulturalismen börjar problematiseras och fördömas av politiska ledare, gradvis avvecklas och de främmande raserna assimileras, medan judarna behåller sin särart och förblir intakta.

Klaus
Medlem

Kalergiplanen är vitt folkmord!
Det finns jätte mycket information om Coudenhove-Kalergi på internet, men pass på! Uppenbarligen försökar några människor att uppvärdera Kalergi-priset genom att sätta Kalergipriset=Karlspriset!

Karlspriset tilldelas av Stadt Aachen i Tyskland sedan 1950 (Karlspreis der Stadt Aachen).

Kalergipriset (”Coudenhove-Kalergi-Europapriset”) tilldelas av Europa sällskapet Coudenhove-Kalergi sedan 1978.
https://de.metapedia.org/wiki/Coudenhove-Kalergi-Europapreis
https://de.metapedia.org/wiki/Europa-Gesellschaft_Coudenhove-Kalergi

Klaus
Medlem

Allt går efter Kalergi-planen. Frankrikes kelergifolk blir fotbollsvärldsmästare på Franrikes nationaldag. Men jag slår inte vad om det.

Lingonet
Medlem

Noggerfrance slog just ut det vita belgien, fkn tragiskt.
Frankrike är förlorat vive la afrika stupid baguettes :(

Ramón Mercader
Medlem

Belgien verkade ju ha nästan lika många nebrer som Frankrike i fotbolls-VM i år. I EM 2016 så hade Frankrike betydligt större andel nebrer i laget som spelade. Jag tyckte mig inte finna en enda vit som spelade för Frankrike i EM 2016, som jag förvisso bara kollade på bilder när de spelade mot Island. https://www.nordfront.se/rasistbild-forargar-islandska-fotbollsforbundet.smr Jag blev förvånad över hur ”många” vita Frankrike hade i sitt fotbollslag i VM i år. Jag blev förvånad över att England vann över Sverige även om jag ej hade varit förvånad om Frankrike vunnit över Sverige ifall Frankrike hade haft lika stor andel… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Bra att det tas upp här, även om de flesta här känner till den.
Det går inte att överinformera, äm.