FILM: Invadörer i Grekland startar gräsbränder

MÅNGKULTUREN. Rasfrämlingar som invaderar Grekland startar gräsbränder medan de beger sig norrut genom Europa.

Ett klipp som cirkulerar i sociala medier visar hur invandrare från tredje världen själva spelar in när de startar gräsbränder i Grekland som de har tagit sig till för att erövra Europa.

Filmen som uppges vara tagen 5 april visar ett område i närheten av ”flyktinglägret” Diavata i norra Grekland där det finns en stor förekomst av illasinnade rasfrämlingar.

David Vance twittrar om händelsen och ställer en retorisk fråga:

”Ser de ut som tacksamma flyktingar eller fientliga invadörer? Bestäm själv.”

Nu brinner det också i Sverige. Flera stora mark- och skogsbränder har startat i södra Sverige under påskhelgen, bland annat i trakterna av Gislaved, Motala och Kristianstad. Bränderna i Gislavedsområdet är de största och misstänks vara anlagda.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FredrikaVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Vad är det för människor som flyr från ett inferno för att skapa inferno i asylländer? är flyktinggnället en
täckmantel på vandrande mordbrännare ??

Fredrika
Medlem

De verkar till och med vara värre än de perversa sjuklingar som antastade tyska barn i Weimarrepubliken som Du skriver om i Din bok. Förresten, kära Vera, varför finns inte Din bok även i sin översatta version i Greenpilledaffären? Jag hoppas förresten att den kommer på tyska också. Tyskar behöver läsa den! Och så vill jag ha Din nästa bok också och hoppas därför att den kommer snart. Sedan — det är väl ohedrande att skriva det med tanke på att jag redan har en mor– önskar jag att Du hade varit min mor. Så mycket Du hade kunnat lära… Läs mer »

Vera
Medlem

Tack för Dina ord Fredrika – de skulle min äldsta dotter läsa – men efter talet i Stockholm tog hon fullständigt avstånd frän mig tillsammans med hela SIN familj Barn, barnbarn och nu barnbarnsbarn. Men som min son Tord sa:” Du lät henne ha sina åsikter, men hon till låter inte att ha dina- Hon förebrår dina framför familjen. Vem är det då som egentligen splittrar familjen?” Ja på tal om Tord så vet Du kanske att han blev avkragad för att han inte har kyrkans omoraliska PRIDE värderingar. Så hans 5 år teologiska studier far upp till himlen –… Läs mer »

Vera
Medlem

Låt nu filmen vara länge lättillgänglig som varnande exempel!!