FILM: Inslag om demonstrationen i Finland på Ruptly TV

DEMONSTRATION. Ruptly TV publicerade nyligen en inslag om demonstrationerna som hölls på Finlands nationaldag i Helsingfors.

I dagarna publicerade Ruptly TV ett inslag om demonstrationerna som hölls på Finlands nationaldag i Helsingfors i onsdags. I inslaget kan man även se Antti Niemi, ledaren för Nordiska motståndsrörelsens finska gren, intervjuas där han kort kommenterar förbudet mot Motståndsrörelsen.

Se inslaget nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KarlFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Staten vill kriminalisera journalister och media som ”skadar Sverige” genom att sabotera relationerna till andra stater om publikationen skriver något som den främmande staten ogillar och ”inte vill ska komma ut”. Grundlagen, tryckfrihetsförordningen och meddelandeskyddet ska rivas upp. Detta kommer ungefär samtidigt som Ryssland hotar att spionklassa utländska medier som befinner sig i Ryssland. I Sverige ska alltså inhemska publikationer och dess medarbetare spionklassas, vilket visar att Svenska staten styrs av främmande makt. Påföljden är 4-8 års fängelse. Ni kan ju gissa om Nordfront kommer att anses skada ”Sveriges relationer med andra stater”. http://www.friatider.se/staten-kriminalisera-journalistik-som-skadar-sverige

Karl-Путин A
Medlem

”En artikel om att USA bombar ihjäl civila skulle ju till exempel kunna ”skada” Sveriges relation med USA.”

En annan sån artikel skulle kunna vara att USA har erkänt att de haft 4 ggr fler soldater på marken i Syrien än de tidigare uppgett och att de nyligen hjälpte tusentals IS-jihadister att fly från det av syriska styrkor omringade Raqqa. Enligt Turkiet har dessa redan tagit sig in i Europa. (från rt härom dagen)

Kan det vara så att lagen utformats i Jer-USA-lem?

Fredrika
Medlem

Lagen utformas definitivt i Jer-USA-lem. Som Fria Tider påpekar har artiklar skadliga på det sätt som ska förbjudas aldrig existerat [i koshermedia]. Inga exempel finns. Därför tar lagen sikte på framtiden. På oss. Det blir en gummiparagraf där Nordfront, Nya Tider mfl (Fria Tider är inte skrivna i Sverige) kommer att få sina redaktörer fängslade eftersom det kan anses skada relationerna att kritisera Israel med ”antisemitiska undertoner”, eller precis vad som helst. Politiska skenrättegångar kommer att ske löpande. Om inte Fria Tider sprider falsk judisk propaganda har dessutom stödet för EU aldrig tidigare varit så stort i Sverige, bortsett från… Läs mer »