FILM: Homolobbyns normalisering av pedofili

HOMOLOBBYN. En Youtubeanvändaren vid namn ”White Rose” visar i ett klipp hur hbtqp-rörelsen arbetar aktivt för att normalisera pedofili som en sexuell läggning bland andra.

En kvinnlig Youtubeanvändare som går under namnet ”The White Rose” förklarar i en film hur homolobbyn, med hjälp av den politiska vänstern och massmedia, aktivt arbetar för normaliseringen av pedofili genom att kräva ”likabehandling och acceptans” av personer som har en sexuell dragning till barn.

Kvinnan bakom ”The White Rose” är född i Sydafrika och har även gjort filmklipp som behandlar folkmordet på vita i landet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausKarl-Путин AHarald Bafast Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

De vänsterblivna är både korkade och farliga. Se upp, och trevlig helg

Karl-Путин A
Medlem

Pedofili ÄR en sexuell läggning precis som incest, zoofili, nekrofili eller homosexualitet.

Liberalerna i Sverige vill legalisera både nekrofili och incest, så då står väl även pedofili på tur. Liberalerna har av tradition motarbetat förbud mot barnpornografi, eftersom de ansett att ett förbud inskränker yttrandefriheten.

Att det är förbjudet att kalla en getskändare för getskändare anser (L) inte är en inskränkning av yttrandefriheten.

Klaus
Medlem

The White Rose är mot den perversa Talmud-politiken. Det är i enlighet med nationalsocialism och Nordiska motståndsrörelsen. Men Vita rosen (Die weiße Rose) var en liten motståndsrörelse i Tyskland som grundades av Hans Scholl och Alexander Schmorell efter Tysklands nederlag vid Stalingrad 1942. Medlemmar var studenter i München och de var mot ”nationalsocialismens diktatur”.
Varför namnet The White Rose?
Die weiße Rose återuppståd i Tyskland (som organisation mot nationalistiska rörelser). En av de grundare är reporter och sade det till AfD-motdemonstranter i Cottbus som trodde han är AfD-medlem.

Karl-Путин A
Medlem

Att de tog namnet ”Vita rosen” har naturligtvis sitt ursprung i 1400-talets inbördeskrig i England; ”Rosornas krig”.

Medlemmarna i Die Weisse Rose fick i alla fall sina välförtjänta straff; giljotinering.

Karl-Путин A
Medlem

Det finns en filmatisering av händelsen: ”Sophie Scholl – Die letzten Tage”. Helt klart sevärd om man ser den med NS-ögon.