FILM: H&M uppmanar till rasblandning i ny reklamkampanj

KULTURMARXISM. Rasblandning mellan svarta och vita är på modet, enligt klädföretaget H&M.

I första avsnittet av klädföretaget H&M nya serie reklamfilmer inför julkonsumtionen blir en vit flicka kär i en svart man.

Avsnittet som nu visas på YouTube har i skrivande stund fått fler ”tumme ned” än ”tumme upp” av dem som har sett klippet och röstat på det.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
GrottbjörnenKarl-Путин AGunnarKlausnordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Reklamfilm förresten är det nån mer än jag som blir galenarg varje gång statens sex ska vara frivilligt annars är det ett brott-reklam på youtube? Man skulle vilja slå in huvudena på de självgoda äckliga feministmännen och feministkärringarna. Hoppas de råkar illa ut baiifrån. Och regeringen är så nöjd över att deras lagar som reglerar makars sängkammarliv ”har haft effekt”. Tror f-n det när målet är att sätta män i fängelse när kvinnor inte ens kan ta ansvar för sig själva och säga nej förrän efteråt. Kvinnor gifter sig med staten. Män håller sig undan. Så firar (((juridiken))) nya triumfer… Läs mer »

Donnie
Medlem

Mer sådana reklamer , kommer bara att få vanligt folk att gå mer åt vårat håll . Mer och mer kommer det att stärka den vita rasens övertygelse att hålla den vit .

nordbo
Medlem

vete tusan om inte effekten blir till det motsatta i antalet – bland ungdomar så är reklam inom nöjesliv/klädmode deras liv,de vaggas in i detta.

Lotta
Medlem

Mejla dem!!! Har jag gjort ett antal ggr, dock utan svar.

kundservice.se@hm.com

Caesar-Aurelius
Medlem

Tja, om tillräckligt många tar med sig ett rakblad när de går till H&M för att prova kläder …

Grottbjörnen
Medlem

Ja det har du rätt i, det är så lätt att kläder med h&ms skitkvalitet går sönder när man provar dom osv, knappar lossnar lätt, så kan det ju hamna blekmedel och färg, eller äckliga matrester som kaviar och tonfiskspad o så på grejerna också, att de vågar ha det så obevakat… 🤭

nordbo
Medlem

Med tanke på att det pågår ett folkutbyte (replacement migration) så är H&M öppet nu positiva till folkmord – inget annat.

Klaus
Medlem

Man kan nästan inte se den svarta mannen.

Karl-Путин A
Medlem

Men den ”blackade” flickan kunde nog känna den desto bättre i baken. Nån mer än jag som funderat på varför det nästan uteslutande är vita kvinnor som utsätts för svarta hanar, medan deras svarta honor verkar vara fridlysta från vita män i dessa sammanhang?

Klaus
Medlem

Jag ser 2 skäl:
1) Svarta män är extremt lysten på vita kvinnor, särskild på blonda. Vita män (och araber och asiater) är inte lysten på svarta kvinnor.
2) Vita kvinnor kan lättare manipuleras än vita män. Vita kvinnor har mycket frihet i vita samhällen. De utnyttjar den att visa självsäkerhet och att den vita mannen inte har makt över dem. Men så hamnar de i olika förhållanden: några blir den svarta (eller muslimska) mannens slav och andra kan lätt styra en svart man som anpassar sig till den vita kvinnan.

Gunnar
Medlem

Tvi fan. Hoppas dock att människor inte bara reagerar så utan också gör som jag ska göra nu; Ringa H&M och skälla ut dem! Blir vi tillräckligt många som inte bara reagerar utan också AGERAR så kommer det göra skillnad.

08-7965500

Karl-Путин A
Medlem

Kvinnor har en faiblesse för att försöka tukta stora farliga djur och det är väl OK om de skaffar sig en rottweilerhane eller en häst, men med mördande reklam kan man få dem att tappa fotfästet totalt. En hund eller häst kan man dessutom sälja när man har tröttnat på den.

Grottbjörnen
Medlem

Negrer är inte större än någon annan ras, tvärtom, och speciellt inte denna fjollan, det är bara i judiska Hollywood filmer negrer är storväxta, och de är inte särskilt farliga heller om man är beredd på deras upptåg

Karl-Путин A
Medlem

Det mesta är relativt. En neger är mindre än en häst men större än en rottweiler. Deras farlighet beror naturligtvis på hur skicklig eller oskicklig ägaren är på att hantera djur.

Grottbjörnen
Medlem

Fick den här äckliga filmen spammad i ansiktet av (((google Chrome))) hela tiden, så bytte sökmotor till ”Ecosia”, verkar va ett bättre alternativ, nån datanörd som kan verifiera mina uppgifter?