FILM: Hårda tider är på väg – välkomna det

MEDIA. Bra tider skapar svaga män. Svaga män skapar dåliga tider. Dåliga tider skapar starka män. Den nya generationen av vita människor är tvungna att anta utmaningen!

I en inspirerande film talar den vita nationalisten Lana Lokteff om hur den nya generationen av vita män och kvinnor är tvungna att ta ansvar för att skapa en bra framtid för vita människor.

Red Ice TV är en alternativ TV-och radiokanal som täcker politiska och sociala händelser ur ett pro-europeiskt perspektiv.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nordboDissidentGrottbjörnenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Eftersom alla som är äldre än tonåringar är barn av goda tider är dagens befolkning inte rustad att välkomna svåra tider. Vi kommer att lida. Även min man tillhör den svaga generationen liksom jag. Det är inget att se fram emot. Men kriget är redan här så vi har inget val. Vi får sätta mycket av vår tilltro till dagens mer rustade ungdomar. Och göra vad vi kan själva också förstås. Men vi måste kämpa på flera fronter: mot mångkulturen, överlöpande svennar, polismakten och den politiska makten, liksom den verkliga makt som har makt över dem.

Grottbjörnen
Medlem

jo jag är född på 80-talet och kan konstatera att de flesta i min årskull är fega kräk, men samtidigt så möter jag unga grabbar och tjejer som det är mer krut i och det gör mig glad

Dissident
Medlem

Ett renande och uppvaknande stålbad (dvs totalt kaos och vågflod av kulturberikning med rån, mord, gängskjutningar, våldtäkter, misshandelsfall, svenskhat, förföljelse, samt ett allmänt förfall av samhällets infrastruktur och institutioner osv) är kanske vad svenskarna behöver! Och det kommer vi att få inom en snar framtid, av kulturberikarna, när de kollektivt bestämmer sig (i takt med att Överhöghetens galenskap och etnomasochistiska självhat höjs än mer några grader) för att börja kulturberika det svenska folket än mer än som redan nu sker. Det är hemskt att erkänna det för mig själv, men jag kommer faktiskt att njuta till en viss grad när… Läs mer »

nordbo
Medlem

”- Det är hemskt att erkänna det för mig själv, men jag kommer faktiskt att njuta till en viss grad när så kommer att ske.”

Ni har skrivit så väldigt länge med en gemensam ton som ovan. Den enkla frågan till er blir då att: Hur undkommer du/ni det som är just idag och vad som komma skall isåfall..?

Dissident
Medlem

Jag ska inte undkomma det som komma skall?

Jag är ledsen, men jag tror inte riktigt jag förstår din fråga? Kan du omformulera dig?

Mvh

nordbo
Medlem

Att ni vill att de svenska folket ska lida – inte dagens lycksökare och dekadens.

nordbo
Medlem

Att importen/dekadensen OCH svenska folket ska lida menade jag.

nordbo
Medlem

Väldigt fokuserat och samlat – imponerande! (krävdes en del omtagningar såklart för att få ut så mycket under kort tid :)

Precis som rubriken säger har Nordiska Motståndsrörelsen alltid varit ärliga med att det kommer bli enormt svåra tider (oavsett nationellt övertagande eller inte,så blir de det..ok) för att vända detta monstruöst infiltrerade korrupta system som råder till att många naturliga och normala saker faller på plats igen.

NMR gör allting rätt i sin förberedelse med att informera sinsemellan och UPPLYSA till allmänheten om hur viktigt det är att finna en gemenskap mot den uppenbara splittring som sker hela tiden i samhället.