FILM: Gula västar attackerar polisbil – polis får panik och börjar gråta

FRANKRIKE. Gula västarnas folkliga gräsrotsrörelse får globalisternas lakejer att börja gråta.

Folkrörelsen Gula västarna protesterade under gårdagen för fjortonde lördagen i rad mot globalisten Emmanuel Macrons regim. Efter att globalistlakejerna inom den franska polisen lemlästat och skadat tusentals gula västar bestämde ett stort antal av dessa under gårdagen att ge igen.

I en filminspelning inifrån en polisbil kan man se och höra hur stenar och andra projektiler haglar mot fordonet som försöker ta sig fram i en trafikstockning. Andra upprörda fransmän går loss på bilen med påkar, ställer sig framför bilen samt hoppar upp och sparkar på den. Detta samtidigt som en av poliserna i bilen, en kvinna, börjar gråta.

Tidigare har Gula västarna även identifierat journalister och banker som fiender. Nyligen kom dessutom en undersökning som visade att 44 procent av de som sympatiserar med den populära gräsrotsrörelsen anser att det existerar en global sionistisk komplott mot Europa.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SlipsenCaesar-AureliusGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

allt som händer i frankrike sprider sig till resten av europa förr eller senare har alltid varit och kommer alltid att vara så

Caesar-Aurelius
Medlem

”en av poliserna i bilen, en kvinna, börjar gråta.”

Ja, det var ju bara en ren slump, att det var just kvinnan som började gråta, menar jag.

Det kunde ju numera precis lika gärna ha varit den ”manlige” polisen. https://vk.com/photo453578850_456240612

Slipsen
Medlem

Fler och fler fransmän börjar tröttna på massinvandringen och påtvingad global ekonomi. Låt folkförrädarna gråta, det skulle nog jag också göra om jag sålde min själ till globalistsvinen för judasmynt.