FILM: ”Glädjen av att hata vita människor”

HAT. Den amerikanska stiftelsen American Renaissance har publicerat en film som avslöjar hur Twitter och lögnmedia både uppmuntrar till och legitimerar våld mot vita människor.

Jared Taylor från den amerikanska stiftelsen American Renaissance kommenterar i en film hur både Twitter och New York Time har gjort det officiellt: Det är helt okej att hata vita människor. Detta har verkliga konsekvenser.

Den amerikanska senatorn Marco Rubio säger att ”hatfulla” åsikter ”rättfärdigar våld”, något som juryn i en domstol nyligen var eniga om. Men vad betyder detta för yttrandefriheten och rättsprincipen?

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FredrikaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Only Whites can be racists?
De vita är vad de svarta eller icke-vita skulle vilja vara men inte kan bli trots hudblekningsmedel eller rasblandade barn.
Huden kan bli ljusare men de blir rasiskt svarta. Googla blacks bleaching skin.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/efterfragan-pa-hudblekningsmedel-okar

Fredrika
Medlem

Som en konsekvens av denna utveckling kommer toleransen för att slå ihjäl svarta och bruna människor att öka. Raskrigen pågår redan även om de är lågintensiva jämfört med vad som ska komma. När inte ens (((främmande medier))) längre kan eller vill blunda för det kommer det att finnas ett brett folkligt stöd för att svara med samma mördande som de utsätter oss för. Deras intolerans mot hat som nu vänds till tolerans kommer att smitta av sig på de vita liksom deras falska toleranskrav när fienderna var fåtaliga. (((De))) kan nämligen inte detaljstyra precis allt fast de försöker. Den judiska… Läs mer »