Film från Motståndsrörelsens Tysklandsresa

MEDIA. Här kommer ytterligare en film från Motståndsrörelsens tidigare Tysklandsbesök. Filmen innehåller mer material från Der Dritte Wegs demonstration och besök av städerna München och Nürnberg.

I slutet av februari deltog en delegation från Motståndsrörelsen på en demonstration anordnad av Der Dritte Weg för att hedra offren för de allierades terrorbombningar. Under demonstrationen, som hölls i staden Würzburg, talade Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg (se hela talet HÄR). Fredrik Vejdeland har tidigare skrivit om resan till Tyskland. Övriga ur delegationen var Jimmy Andersson och Simon Engelin från Näste 2.

Nu publiceras en kortare film som visar mer av demonstrationen och besöken av för den tyska nationalsocialismen viktiga städerna München och Nürnberg.

Se filmen nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

12 Kommentarer till "Film från Motståndsrörelsens Tysklandsresa"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Thomas J
Gäst
Nybörjare
Thomas J

Fint =)

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Jag blev nästan illamående av avundsjuka (trots att avundsjuka inte är en sund nationalsocialistisk känsla) på eran resa ner dit och besöken i både München, (Hauptstadt der Bewegung) och det vackra Nürnberg med Rikspartidags-området!

Varenda filmruta och gatsten kändes igen från mitt älskade ”andra hem”!

Mycket vackert!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Glädjande att se denna uppslutning, det är bara sorgligt att ni – åtminstone ännu sålänge – är för få.
Jag bara hoppas att vi hinner, för allt i världen.
Så tragiskt med Tyskland också, det är en våldtagen nation anser jag och vansinnet fortsätter.

Strasser-III
Gäst
Nybörjare
Strasser-III

Att NMR samarbetar med samtida ”strasserister” är ju intressant. Jag trodde (om man läser Klas Lunds gamla politiskt förvirrade påhopp) att man såg just Der III Wegs nationalrevolutionära tredje väg som en form av revisionism? Kanske vi kan komma att få se en ideologisk förtydling från NMR kring detta?

Albin
Gäst
Nybörjare
Albin

Jag är ju näst intill strasserist, men jag tycker att NSAPs gamla parti program var relativt bra. En halvkollektivisering.
Alla storföretag och allmännyttiga företag kollektiviseras men det finns många småföretag istället

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Det är olagligt att organisera sig nationalsocialistiskt i Tyskland. Detta är anledningen, Der Dritte Weg är inte strasserister.

Jag tror inte att Motståndsrörelsen går in och bemöter troll.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist
Kan tilläggas att Klas Lunds ”påhopp” mot identitärerna har visat sig vara en helt korrekt kritik mot den relativisering av ras- och judefrågan som utgått från denna miljö, vilket alltså varit en del av den skadliga generiska strasserismen. Identitärernas ideolog ”Oskorei” har ju förnekat ras flera gånger och Friberg nämner inte ordet ”jude” en enda gång av de många gånger han beskriver media (”vänstermedia”) i sin bok. Nu har det visserligen sett bättre ut på den punkten på senaste tid, men det har förmodligen att göra med att man måste anpassa sig till sina amerikanska samarbetspartners som är mer tydliga… Läs mer »
Strasser-III
Gäst
Nybörjare
Strasser-III
Hej, tack för ditt svar. Jag är inte troll. Alla som inte stryker medhårs är inte ”troll”. Der III weg är identitära nationalrevolutionärer. En utveckling och radikalisering från grupperingar kring Junge Freiheit (uppblandat med en del element från radikalare ”gatunivå”). Beträffande herr Lunds inställning till ”srasserism” så är den ytlig i sin analys, ken korrekt i det att denna rörelse, denna ”tredje väg” är ointresserad av såväl ras- som judefrågan. Den är till sin natur lika lite antisemitisk som den italienska fascismen. Bra tycker jag och bra tycker Der III weg. Jag har varit i kretsarna en hel del och… Läs mer »
Strasser-III
Gäst
Nybörjare
Strasser-III

Ber om ursäkt för stavfelen. Det där med att skriva på en ipad ni vet…

En som vet
Gäst
Nybörjare
En som vet

För alla oss, som till skillnad från dig, faktiskt har träffat flertalet medlemmar från DDW framstår det allt tydligare att du just är ett troll. Kryp tillbaka till grottan du kom i från och ta dina strasserister och identitärer med dig. Bra tycker jag, Motståndsrörelsen och DDW.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Effekten på videons sista 2 sekunder är effektfull.

Från en tom arena till en plats fylld med människor med nationalsocialistisk anda. Det man gjort EN GÅNG kan man GÖRA IGEN.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Slutet av videon verkar avhugget.. Känner igen bilden på slutet, kan avhugget ha att göra med de fanor som just är på väg in i bild tro?

wpDiscuz