FILM: Feminiserad man sparkar kvinnlig meningsmotståndare

UTRIKES. I en film som nyligen publicerades på Youtube ser man hur en så kallad manlig feminist går till fysiskt angrepp mot en kvinna för att hon är en abortmotståndare.

Det var den 30 september i år i den kanadensiska staden Toronto som en grupp abortmotståndare samlades för delta i protestevenemanget Life Chain. Under protestaktionen dök det upp en liten grupp vänsterextremister som ska ha uppfört sig mycket provocerande och vandaliserade antiabort-plakat.

När abortmotståndaren Marie-Claire Bissonnette gick bort till gruppen för att konfrontera dem blev hon utan förvarning sparkad av en vänsterextremist. Angreppet fångades på film av kvinnan själv, som filmade händelsen med sin mobiltelefon.

Våldsmannen, som senare kom att identifieras som Jordan Hunt, är nu misstänkt för brottet. Han är även misstänkt för misshandel sedan tidigare så han ska ha puttat en kvinna vid en tidigare demonstration mot aborter.

Till följd av händelsen har Hunt fått sparken från sitt arbete som frisör på en salong i Toronto-området Parkdale. Chefen för salongen, Amy Wesselink, säger att salongen har fått in klagomål från hela världen om Hunts uppförande. Hon bekräftar i ett meddelande på Instagram att Hunt var tvungen att sluta och att företaget tar avstånd från hans handlingar.

Se klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
GrottbjörnenKarl-Путин AChristian HamiltonSigridJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Vad? Är hon emot att mörda barn?
Personligen tycker jag att nuvarande abortlagar är diskriminerande, varför får BARA kvinnor ta dessa beslut.
Höj maxåldern för abort till 15 år!

Lingonet
Medlem

Naturligtvis var detta provocerande sarkasm.

_DH_
Medlem
_DH_

Även fast jag helt är emot nöjesabort (”abortion on demand”, som de kallar det i USA) så känns det ändå som att man bör göra undantag i vissa fall… som i hans mors graviditet.

Fredrika
Medlem

Eftersom det är vi som har den abortefterfrågan är det kanske vi som sk…..

Karl-Путин A
Medlem

Det är inte för sent än :)

Fredrika
Medlem

Valerie Solanas hade de mest framstående lärarinnorna: intellektuella judiska feminister i New York. Hennes Society for Cutting Up Men (S.C.U.M.) ansåg att det inte var omänskligt att mörda män eftersom män i och med att de har två olika kromosomer, en missbildad x-kromosom som kallas y, bara är misslyckade kvinnor och därför enligt naturens normala ordning borde ha spontanaborterats ur livmodern.

Män är alltså vandrande aborter. Denne feministiske man Jordan Hunt är ett exempel på att Solanas inte var helt fel ute.

Sigrid
Medlem

Jag skulle inte kalla honom man, men misslyckad kvinna kan jag gå med på!

Grottbjörnen
Medlem

kvinnor som föds med bara en x-kromosom blir förståndshandikappade och foster som bara bär på en Y-kromosom blir missfall, men jag tror att Cuck Norris här är ett exempel på ett manligt foster som överlevde trots att han bara har en Y-kromosom, visserligen gravt genetiskt degenererad, men det är ju en livsform i alla fall!

nordbo
Medlem

Ser ut som att sparken var riktad mot hennes hand som hon filmade med. Självklart så ska en kvinna/tjej inte vara tvingad att föda ett barn om denne har varit utsatt för en våldtäkt – men då ska en polisanmälan visas upp.

nordbo
Medlem

Abortfrågor är ett gissel.
Under graviditeten så är det inte ovanligt att paret vill gå skilda vägar,det ska INTE kunna vara ett skäl för att göra abort.

Ramón Mercader
Medlem

I Nordkorea statligt tvångsaborteras icke födda rasblandade barn för att upprätthålla koreansk rasrenhet.

När det gäller icke födda rasblandade barn bör Juche vara ett föredöme. Det här ska staten ta hand om!

Jan Hjelm
Medlem

En person sparkar en annan person. En misshandel. Det ska bli intressant att få veta hur hårt straff han får.

Christian Hamilton
Medlem

Janne, vänstern är ju den tillåtna våldsbejakande sekten som får utöva våld med den styrande elitens goda minne. De är näst intill straffimmuna. Så mer än samhällstjänst kan man nog inte räkna med, han förlorade ju sitt jobb den ”stackarn”.

Men det är ju stor skillnad på de som är våldsbejakande och de som bara påstås vara det.

Grottbjörnen
Medlem

Han har ju redan blivit en meme på nätet,
”Cuck Norris”, skönt att veta att han kommer att bli förlöjligad i åratal för vad han gjorde